• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wiesz należe do osób które potrafią uroić sobie wszystko :-D
W ostatnim cyklu już po kilku dniach starałam się wyszukiwać u siebie jakiś objawów :-) i co dziwne nawet je znalazłam.
A tu przyszła @ i to o 2 dni za wcześnie :sorry:
Teraz postaram się czekać cierpliwie do dnia spodziewanej :-)

reklama
Hej Dziewczynki,

Witam nowe staraczki: i oczywiście życzę a właściwie życzymy powodzenia. :-)

Ale ta pogoda dziwna jest. Niby ciepło cały dzień ale ciśnienie marne i tak się snułam cały dzień.

Agniesiak - gratki, super

Agniesiak = no to oficjalnie już można gratulować :)))) Cudownie że się udało :))

podwójne GRATULACJE :-D:-D:-D

no to gratulacje kochana.. teraz tylko za dwa tygodnie do gina niech zobaczy co tam zasialiście:)

gratuluje, gratuluje;-):blink::cool2:
ja równiez kupie testy owu i w tym miesiącu nie odpuszcze mojemu M:dry:
Dzięki dziewczyny:-D

Witajcie dziewczyny.

Troszkę Was podczytuję:-)
Przyjmiecie mnie do swojego grona? Potrzebna Wam, starsza staraczka?
Witaj dorosła mamo:tak::-)

Cześć dziewczynki.
Witam nowe staraczki:-)
U mnie pogoda brzydka,pada i zimno
Ah, u mnie tez brzydko..:baffled: i co najgorsze.. strasznie dziś mi źle.. mam katar, boli mnie gardło:-( M mi zrobil mleczko z miodem i teraz piję. Zrobiłam też sobie inhalację z samej gorącej wody:zawstydzona/y: bo nie wiedziałam czy z olejkiem jakimś można w czasie ciąży:zawstydzona/y:

Agniesiak 85 serdeczne gratulacje .:happy2:

Dawno mnie nie było na forum i bardzo się ciesze że jednej z nas wkońcu się udało.
Ja niestety dopiero za jakieś 2 tygodnie będe mogła dowiedzieć się czy są jakieś efekty moich i męża :-) starań w tym cyklu.

Witam nowe dziewczyny emilchen i dorosłom mame

Dziękuje Kochana i życzę aby wredna @ nie przyszla:tak::-)

Hej Dziewczynki,

Witam nowe staraczki: i oczywiście życzę a właściwie życzymy powodzenia. :-)

Ale ta pogoda dziwna jest. Niby ciepło cały dzień ale ciśnienie marne i tak się snułam cały dzień.

Agniesiak - gratki, super
Dziękuję:tak:

A wiecie co?? Mój M teraz w łazience robi testa ciążowego bo nie może uwierzyc, że będzie tatusiem:-D Chcemy sprawdzic te testy czy jak on siknie to nie wyskoczy czasem bledziutka druga kreska:tak: Bo może jakieś lipne te testy z allegro;-)

Agniesiak GRATULACJE OGROMNIASTE :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Strasznie się cieszę :-D Trzymaj się cieplutko i nie rozchoruj się aby! Z domnu nie wychodź i pij mleczko z miodkiem jak Twój M karze :tak:

A wiecie co?? Mój M teraz w łazience robi testa ciążowego bo nie może uwierzyc, że będzie tatusiem:-D Chcemy sprawdzic te testy czy jak on siknie to nie wyskoczy czasem bledziutka druga kreska:tak: Bo może jakieś lipne te testy z allegro;-)

Buhhahahahaha!!!! Ciekawe czy wyszedł pozytywny :-p

Kochana! FLUIDKI PRZESYŁAJ MIGUSIEM !!!!!

POZDRAWIAM WSZYSTKIE PANIE :cool2:

Dzień dobry Dziewczyny :-)

Cześć dziewczynki.Ja już po wizycie.Wszystko dobrze:-) Szyjka dobrze i u mnie wszystko ok.Słuchaliśmy serduszka,mówi że ładnie rośnie bo jest pod żebrem jakimś tam,nie pamiętam jak to było:-DTeraz wizyte mam za 3 tygodnie,musze tylko porobić wyniki:-)

Madziaas super, że wszystko w porządku po wizycie i Maluszek zdrowy:-)

O Boże dziewczyny........
Zatestowałam.....
I mój M mówi,że jest druga blada kreseczka, ja nie wiem juz sama..:zawstydzona/y:

Agniesiak kochana ogromne gratulacje:-) a miałaś przeczucie, że przyjdzie @:-p

Mnie też brzuch bolał jak na @. Bolał mnie tak przed spodziewaną @ i ponad tydzień po terminie - z ubikacji prawie nie wychodziłam, bo cały czas miałam wrażenie, że właśnie w tej chwili dostałam, a tu niespodzianka - jestem w ciąży!
Tak więc sam ból podbrzusza jeszcze o niczym nie świadczy. Trzymam kciuki, żeby i w Twoim przypadku tak było!!!

Ybka ogromne gratulację zafasolkowania:-)

Witajcie dziewczyny.Troszkę Was podczytuję:-)Przyjmiecie mnie do swojego grona? Potrzebna Wam, starsza staraczka?

dorosła mama witaj w naszym gronie i miejmy nadzieję szybko zafasolkujesz:-)

Dawno mnie nie było na forum i bardzo się ciesze że jednej z nas wkońcu się udało.
Ja niestety dopiero za jakieś 2 tygodnie będe mogła dowiedzieć się czy są jakieś efekty moich i męża :-) starań w tym cyklu.

Witaj Moni27:-)

Hehe Agniesiak oby się nie okazało, że M jest w ciąży:-p

Dziewczyny na już nie śpię od 7, bo jakoś nie mogę i na wymioty mnie zbiera:baffled:
pogoda też jakaś do bani, więc nic tylko spać, a ja nie mogę:angry: no więc oglądam TV i siedzę na BB:-p

reklama
Agniesiak GRATULACJE OGROMNIASTE :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Strasznie się cieszę :-D Trzymaj się cieplutko i nie rozchoruj się aby! Z domnu nie wychodź i pij mleczko z miodkiem jak Twój M karze :tak:

Buhhahahahaha!!!! Ciekawe czy wyszedł pozytywny :-p

Kochana! FLUIDKI PRZESYŁAJ MIGUSIEM !!!!!

POZDRAWIAM WSZYSTKIE PANIE :cool2:
Kochana moj M zrobił testa owulacyjnego bo mu się opakowania pomyliły:-D:-D:-D Ale zanurzyliśmy ostatniego ciążowego paska w wodzie i wyszła jedna krecha, więc moje są dobre:-p Zresztą tempka dziś była 37,15:tak: Ale może ciut się też podniosła bo się cos rozchorowałam, gardło mnie boli i katar:baffled:

Agniesiak uważaj bo sie jeszcze okaże że mężuś w ciąży :P
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry Dziewczyny :-)
Agniesiak kochana ogromne gratulacje:-) a miałaś przeczucie, że przyjdzie @:-p

Hehe Agniesiak oby się nie okazało, że M jest w ciąży:-p

Dziewczyny na już nie śpię od 7, bo jakoś nie mogę i na wymioty mnie zbiera:baffled:
pogoda też jakaś do bani, więc nic tylko spać, a ja nie mogę:angry: no więc oglądam TV i siedzę na BB:-p
Kochana szczerze mówiąc to mialam malutką nadzieję bo używaliśmy pierwszy raz tych testów owulacyjnych:tak:I tak sobie pomyślałam,że jak z testami się nie uda to ide się przebadac do lekarza.. a tu taka niespodzianka:-D:-D
Ja tez od 7 nie śpię. Katar i ból gardła mnie rozwalają:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry