Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczyny,
staramy się o dzidziusia od dwóch cykli, ale w tym nie ma zbyt dużych szans, bo staranka nie do końca wyszły przez moje przeziębienie itp.
W każdym razie dołączam do Was - staraczek w 2009 roku.
U mnie @ zbliża się wielkimi krokami, chyba, że stanie się jakiś cud :-) - dzisiaj 29 dc, a cykle u mnie trwają przeciętnie 29-30 dni, max 32 dni.
pozdrawiam i trzymam kciuki :-)

Witaj :-)Cześć dziewczyny,
staramy się o dzidziusia od dwóch cykli, ale w tym nie ma zbyt dużych szans, bo staranka nie do końca wyszły przez moje przeziębienie itp.
W każdym razie dołączam do Was - staraczek w 2009 roku.
U mnie @ zbliża się wielkimi krokami, chyba, że stanie się jakiś cud :-) - dzisiaj 29 dc, a cykle u mnie trwają przeciętnie 29-30 dni, max 32 dni.
pozdrawiam i trzymam kciuki :-)

patrysia86, widzę, że masz synka Dominika - to moje ukochane imię dla chłopca i jeśli będę miała kiedyś syna to na pewno będzie Dominik![]()
;-) Agniesiak i co czy rano testowałaś ponownie żeby przeżyc jeszcze raz ten cudowny moment:-):-):-)

Szybkiego zafasolkowania Kochane!!

a ja cierpliwie czekam na owulinke i juz sie nie moge doczekac 

i aktualnie jem sobie obiadek, i troche mi sie nudziJestem, jestem
Zatestowałam dziś raniutko zanim wyszłam do autobusu i co? Dwie kreseczki, co prawda ta druga taka bladziutka ale była![]()
Na uczelni już mam egzaminy z głowy i wakacje mam
Teraz to nie moge się stresowac, dobrze, że już po egzaminach
Pozdrawiam wszystkie i witam nową dziewczynęSzybkiego zafasolkowania Kochane!!
P.S. Polecam testy owu