Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niee absolutnie wtedy nie było owylacji.. cykl bezowulacyjny.. chyba ze byla po tym czasie co przestalas mierzyc chociaz wątpie..Mój cykl wyglądał tak:
Nektarynko czy według Ciebie była owulacja?
A tak z innej beczki czy to normalne, ze wieczorem mam zawsze temp. ok.37stopni?
dosc wysokie te tempki masz.. z racji ze to gdyby zastosowac korekty do 5 rano to by bylo takDzień doberek pochmurny paskudny.
Co o tym sądzicie:
7dc - 36.7 - godz. 5.00
8dc - 36.6 - g. 6.00
9dc - 36.6 - g. 7.00
10dc - 36.7 - g.5.00
11dc - 36.7 - g.8.00
12dc - 36.7 - g.7.45
wedlug tego co piszesz.. ze wtedy byl ten bol.. to byc moze moglaby byc wtedy owulka.. chociaz wiem ze brzuch (jajniki) mogą juz 2 dni po owulcje bolec w sensie cialko zolkte sie rozrasta po owulce po 7 dniach osiaga szczyt i jesli jest ciaza to dalej nie wiem co sie dziejeJa też kończę o 12Tak się nam posypały zafasolkowane dziewczyny, że aż miło
Mamy dostać @ prawie tego samego dnia więc może obie jej nie dostaniemy i będziemy miały 2 kreseczki
Dziś w nocy mi się sniło, ze zrobiłam test i wyszedł pozytywny
Sen był tak realistyczny, że rano jak się obudziłam to od razu chciałam test robić
Ale się powstrzymałam. Poczekam kilka dni. Zobaczymy. Jeśli Nektarynka ma rację i owulka była u mnie 17.06. to @ powinna się pojawić 2 dni po czasie czyli 2.06. więc poczekam. Te 2 dni już mnie nie zbawią... A po co mam się niepotrzebnie łudzić. Pozdrawiam Cię serdecznie aslowik
I trzymam kciuki za nas obie. Może się udało i już jesteśmy mamami
![]()

bardzo mjestem ciekawa co u Agniesiak słychac, może jest w szoku i zapomniała sie z nami przywitac;-)
Może jeszcze śpi... albo jest tak szczęśliwa, że zapomniała o całym świecie. Albo nadal nie wierzy, ze to prawda
Ah.. a nam się udało jak zamówiliśmy testy owulacyjne i jak zaczęłam mierzyc tempkęTo w pierwszym miesiącu jak robiliśmy testy owu i tempka była brana pod uwagę, także polecam testy owu!
Ja dziś zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki
Co prawda jedna bledziutka ale jest