Madziaas
Już jesteś:)
Super że wrócił :-):-):-)belzebub wrócił już mi lepiej bo odchodziłam od zmysłów;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super że wrócił :-):-):-)belzebub wrócił już mi lepiej bo odchodziłam od zmysłów;-)
:-)belzebub wrócił już mi lepiej bo odchodziłam od zmysłów;-)
:-)belzebub wrócił już mi lepiej bo odchodziłam od zmysłów;-)

Mój dzisiejszy teścik
jeszcze raz Ci serdecznie gratuluję
Witam was dziewczyny
Agniesiak85 GRATULACJE
w tym miesiącu brak owulacji
a nawet
śluzu płodnego
oby sie znalazl trzymam kciukaski:-(dziewczyny od wczoraj nie widziałam swojego belzebuba bardzo sie martwie,że może biedny lezy obolały albo co najgorsza zabity . Już rano go szukałam po sąsiednich ulicach i nic mój M też dzwoni co chwile do mnie i pyta o niego, jeszcze na tak dlugo nigdy nie ginąl max 24 godz a tu już go nie ma prawie 34godz.![]()
nie przejmuj sie ja w 1 ciazy chudlam do 6 mc :-) i to z 7 kg a potem przytylam 10 :-):-) teraz juz nie jest tak pieknie i 9 kg na plusieWitam nowe forumowiczki,
A przede wszystkim Agniesiak ogromniaste gratulacje :-)
Ja niestety dziś czuję się fatalnie jest mi cały czas nedobrze, i nie mogę nic jeść. Nie mam już siły no i znów kilogram schudłamzamiast przytyć.
a sa u mnie mnie na wrzesniowkach dziewczyny co maja po 4 badz ledwo co drgnela waga :-) ale wiekosc idzie rowno no wlasnie kochana prof. Kroptusia od rana analizuje Twoj wykres i myslalam czy by nie bylo juz owulki jak ta tempka tak skoczyla?? ale testy hmmm...zobaczymy jutro pojutrze, u mnie testy owu nigdy do konca nie wchodzily pozytywne, naczy ta testowa zawsze byla ciut jasniejsza od kontrolnej i myslalam ze wogole nie ma owu i nie wiedzialam jak zaznaczyc czy jako poz czy neg...jak jutro pojutrze sie utrzyma to owu byla badz (tfu tfu) nie a skok jest tak tez moze byc jak niepelnowartosciowa...zobaczmy jak szyjka sie zachowaKroptusiu co powiesz na moją tempkę?
kochana ja mam to samo :-( wczoraj juz zyganko, 1 w tej ciazyA może być,tylko coś mam ostatnio mdłościZamiast na początku ciąży to mam na końcu
![]()
hehe i wogole...maly mnie molestuje po zoladku, co nie zjem odbija sie masakrycznie jakbym sie zatrula...moja tez urosla i konczy w lipcu 6 latek wiec glowka do gory...tez dluuuugo czekalam na ten pozytywny tescik :-)Gratuluję
Chyba sie popłacze ja ostatnio widziałam taki teścik 7 lat temu
Pannica mi urosła a drugiego nie wdać![]()
mój dzisiejszy teścik