• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam Dziewczyny!
Nie czytałam Was od chyba 3-4 dni. Wybaczcie,ale nie będę nadrabiać. Nie mam do tego głowy. Agniesiu wiem,że zafasolkowałaś więc gratuluję Kochanie!
Byłam u lekarza. Na prawym jajniku jednak torbiel. 5 cm!!!! M ma nie najlepsze wyniki nadal i dalej musi robić jakieś badania. Jestem załamana. Nie mam ochoty na nic. Kochane moje życzę Wam wszystkiego najlepszego i znikam z forum. Może czasami Was poczytam,ale nie obiecuję. Rezygnuję ze starań. Już chyba mi się odechciało tego wszystkiego. Co miesiąc nadzieja,a tu zamiast ciąży to jest gorzej. :-( Niby do przyszłego miesiąca torbiel zniknie,ale martwię się M.
Jeszcze raz najlepszego! Buziaki!

HEJKA:-)
Ja jem sobie śniadanko a potem za truskawki się wezme:-)

Witam Dziewczyny!
Nie czytałam Was od chyba 3-4 dni. Wybaczcie,ale nie będę nadrabiać. Nie mam do tego głowy. Agniesiu wiem,że zafasolkowałaś więc gratuluję Kochanie!
Byłam u lekarza. Na prawym jajniku jednak torbiel. 5 cm!!!! M ma nie najlepsze wyniki nadal i dalej musi robić jakieś badania. Jestem załamana. Nie mam ochoty na nic. Kochane moje życzę Wam wszystkiego najlepszego i znikam z forum. Może czasami Was poczytam,ale nie obiecuję. Rezygnuję ze starań. Już chyba mi się odechciało tego wszystkiego. Co miesiąc nadzieja,a tu zamiast ciąży to jest gorzej. :-( Niby do przyszłego miesiąca torbiel zniknie,ale martwię się M.
Jeszcze raz najlepszego! Buziaki!

ajenka tulam ale jak mówisz odpuście sobie torbiel zniknie M poprawi wyniki i wtedy na bank się uda a na luzie tym bardziej się udaje i życze ci tego:tak:

AGNIESIAK nie martw się nie teraz to nastepnym razem teraz jest trudno szybko zdać :sorry2:

:-) jutro testuje z rana i zobaczymy
Wisienko jakby co to zaczynamy na nowo staranka i nie ma mocnych
Kasiulek ty odreaguj i wracaj do nas będziemy na Ciebie czekac mój M też nie ma rewelacyjnych wyników ,ale sie niepoddajemy i w te dni nie odpuszczamy a jak wypada weckend to możemy nie wychodzic z łóżka:tak:

Agniesia, a mogę zapytać, jak długo się staraliście?
Zaczeliśmy myślec o dzidzi juz w 2008r. Byłam w 2008r trochę tutaj na forum ale potem zniknęłam. Ale jakoś zbytnio sie nie nastawialiśmy, ze się uda, tylko po prostu się kochalismy kiedy chcielismy i tak wychodziło, że nie trafialiśmy:zawstydzona/y: Dopiero teraz w tym roku w tamtym miesiącu w maju się zawzieliśmy ale kiedy ja miałam owu to M wyjechał na weekend do szkoly i doopa zbita. Ale w tym miesiącu nie było zmiłuj:-D Zamówiliśmy testy owu, mierzyłam tempkę codziennie i męczyłam M bardzo solidnie:-D No i sie udało:-D

HEJKA:-)
Ja jem sobie śniadanko a potem za truskawki się wezme:-)

AGNIESIAK nie martw się nie teraz to nastepnym razem teraz jest trudno szybko zdać :sorry2:
Wiem, wiem.. napewno kiedyś zda:tak:;-) Ja jeszcze nic nie jadłam, nie mam ochoty, ale musze bo nie moge zagłodzic mojego embrionka;-):-p:-D

:-) jutro testuje z rana i zobaczymy
Wisienko jakby co to zaczynamy na nowo staranka i nie ma mocnych
Kasiulek ty odreaguj i wracaj do nas będziemy na Ciebie czekac mój M też nie ma rewelacyjnych wyników ,ale sie niepoddajemy i w te dni nie odpuszczamy a jak wypada weckend to możemy nie wychodzic z łóżka:tak:
Trzymam kciuki Kochana:tak: Ja testowalam o 18 dzień przed planowanym testowaniem i wyszła blada druga kreseczka:tak: Jakies przeczucia masz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry