Agniesia82
najważniejsze jest życie
ASLOWIK teścik zrobiony dziś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam Dziewczyny!
Rezygnuję ze starań. Już chyba mi się odechciało tego wszystkiego.
Jeszcze raz najlepszego! Buziaki!

No widzisz, i teraz na 100% się uda, bo zawsze jak się rezygnuje, to jest efekt![]()
:-)Zgadzam się:-)
Witam Dziewczyny!
Nie czytałam Was od chyba 3-4 dni. Wybaczcie,ale nie będę nadrabiać. Nie mam do tego głowy. Agniesiu wiem,że zafasolkowałaś więc gratuluję Kochanie!
Byłam u lekarza. Na prawym jajniku jednak torbiel. 5 cm!!!! M ma nie najlepsze wyniki nadal i dalej musi robić jakieś badania. Jestem załamana. Nie mam ochoty na nic. Kochane moje życzę Wam wszystkiego najlepszego i znikam z forum. Może czasami Was poczytam,ale nie obiecuję. Rezygnuję ze starań. Już chyba mi się odechciało tego wszystkiego. Co miesiąc nadzieja,a tu zamiast ciąży to jest gorzej. :-( Niby do przyszłego miesiąca torbiel zniknie,ale martwię się M.
Jeszcze raz najlepszego! Buziaki!

Agniesia, a mogę zapytać, jak długo się staraliście?
Dopiero teraz w tym roku w tamtym miesiącu w maju się zawzieliśmy ale kiedy ja miałam owu to M wyjechał na weekend do szkoly i doopa zbita. Ale w tym miesiącu nie było zmiłuj
Zamówiliśmy testy owu, mierzyłam tempkę codziennie i męczyłam M bardzo solidnie
No i sie udało
HEJKA:-)
Ja jem sobie śniadanko a potem za truskawki się wezme:-)
AGNIESIAK nie martw się nie teraz to nastepnym razem teraz jest trudno szybko zdać![]()
;-) Ja jeszcze nic nie jadłam, nie mam ochoty, ale musze bo nie moge zagłodzic mojego embrionka;-)

:-) jutro testuje z rana i zobaczymy
Wisienko jakby co to zaczynamy na nowo staranka i nie ma mocnych
Kasiulek ty odreaguj i wracaj do nas będziemy na Ciebie czekac mój M też nie ma rewelacyjnych wyników ,ale sie niepoddajemy i w te dni nie odpuszczamy a jak wypada weckend to możemy nie wychodzic z łóżka![]()
Ja testowalam o 18 dzień przed planowanym testowaniem i wyszła blada druga kreseczka
Jakies przeczucia masz? chyba ta wredna@ przyjdzie ja k ma przyjśc to juz jestem gotowa a jak nie to dozobaczenia za 9 m-cy
![]()