Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pozwolę sobie wtrącic tu swoje trzy grosze ;-)Facetów zawsze męczą na egzaminach na prawko, kobitki łatwiej mają
Poza tym trzeba mieć duuuuużo szczęścia bo inaczej to doopa blada jak to Ty mówisz :-)
A gdzie zdaje? W Ostrołęce jest spoko i najlepiej zdawac wieczorem (ok 19 są jeszcze egzaminy) albo o 7 rano to często się zdarza że w ogóle ruchu nie ma i wtedy jezie się spokojniePodobno w Łomży też jest fajnie, kolega zdawał w Olsztynie 6 razy i postanowił się przenieść do Łomży. Tam miał jazdę tylko przed egzaminem 1h i zdał wtedy
A tak w ogóle to WITAM SIĘ Z RANA![]()
),dwa razy oblała mnie ta sama babka a raz taki młody chłopaczek.Więc nie zgodze sie,ze dziewczyny maja łatwiej
:-)Kasiu bardzo mi przykro,wyleczysz kochana torbiel i po malutku wszystko sie ułoży.Życze Ci tego z całego serduszka. Jeśli chcesz odpocząć od forum to ok,ale mam nadzieje,że do nas wrócisz bo będziemy czekały.Trzymaj sie cieplutko i wszystkiego dobrego Ci życze.Będe trzymać kciuki za wyleczenie i za szybkie zafasolkowanieWitam Dziewczyny!
Nie czytałam Was od chyba 3-4 dni. Wybaczcie,ale nie będę nadrabiać. Nie mam do tego głowy. Agniesiu wiem,że zafasolkowałaś więc gratuluję Kochanie!
Byłam u lekarza. Na prawym jajniku jednak torbiel. 5 cm!!!! M ma nie najlepsze wyniki nadal i dalej musi robić jakieś badania. Jestem załamana. Nie mam ochoty na nic. Kochane moje życzę Wam wszystkiego najlepszego i znikam z forum. Może czasami Was poczytam,ale nie obiecuję. Rezygnuję ze starań. Już chyba mi się odechciało tego wszystkiego. Co miesiąc nadzieja,a tu zamiast ciąży to jest gorzej. :-( Niby do przyszłego miesiąca torbiel zniknie,ale martwię się M.
Jeszcze raz najlepszego! Buziaki!
;-)Agniesiak a jakieś objawy ,bo ja to nie mam żadnychmoże tylko ciut przybrałam na wadze
![]()
I tez przybrałam na wadze 2,5kg
:-) dziwiło mnie to, bo spodnie ze mnie leca tak, że pasek musze nosic. Teraz w sumie tez nie mam objawów.. może jedynie ten śluzik biały, ale to wszystko. A testowałam o 18
Także trzymam kciuki Kochana

i w końcu się uda, nie??? 

Ano... wszystko zależy od szcześcia...
My z Agniesią jesteśmy z tego samego regionu a ja jestem na świerzo z prawkiem (na całe szczęście juz mam to za sobą) i wyrazilam opinię na temat naszych WORDów bo innych to nie znam, a jak to mówia "co kraj to obyczaj"
AGNIESIAK! Nowy termin egzaminu nowa nadzieja :-):-)i w końcu się uda, nie???
![]()

;-)troszeczke sie nudze![]()