Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
Prenatal czy coś takiego, słyszała któras z Was o tym?Ja słyszałam o takich witaminkach.A bierzesz kwas foliowy??A my z M wróciliśmy z zakupów:-)
O 14:00 przyjedzie mamusia i przywiezie mi witaminkiPrenatal czy coś takiego, słyszała któras z Was o tym?
no idzie w gore idzie i ten bol jajnika to chyba owu :-)czesc laseczki..
dopiero dopchalam sie do kompa.. niestety caly dzien w biegu.. wstalam to dowiedzialam sie ze moj brat poszedl do lekarza i potem na pogotowei podejrzenie wyrostka robaczkowego.. wiec bo dzis juz kroili.. pojechalismy do tesciow na czeresnie.. potem jeszcze do znajomych i caly dzien zlecial jak wrocilismy to trzeba bylo czeresnie obrobic.. masakra.. nogi mi zaraz wejda do tylka.. a jeszcze od kilku godzin naparza mnie prawy jajnik.. no zaraz wykorkuje.. strasznie boli.. zobaczymy jak sie rozwinie jutro tempka
pozdrawiam
bedzie slodki wielorybek, ja tez jestem i sie tym nie przjmuje najwazniejszy dzidzius...startowalam z nadwaga 66kg przy 164 cm wzrostu, obecnie 75, a z W przed porodem wazylam 86 :-)Kurcze ja mam zupełnie odwrotne obawy - zawsze byłam "przy kości" i martwie się że teraz zostanę prawdziwym dyplomowanym wielorybem
Hej hej mam nadzieję że wypoczęłaś!
Witaj iiiii
Dobranoc![]()
ja zdycham kochana, czuje sie jakbym sie nacpala, wziela 2 nitrozepany (silne leki otumiajace na spanie) i popilam wczoraj, w sklepie wygladalam jak "wczorajsza" jezyk sie platal, czarno przed oczami...i zasnelam o 6 rano dopiero a o 7 obudzila mnie WikaCześć dziewczynki.U mnie w nocy była dwa razy burza,a o 6 rano taka mgła że nic nie było widać
Przyszła mamusiu gratuluje serdecznie :-)

potem sie przespalam jak ja zaprowadzilam ale i tak dycham jak ryba bez wody...okropienstwo sama Sloneczko NIC nie bierz poki gin nie bedzie kazal ew obowiazkowo FOLIK to b. wazne, dziewczyny juz czasem rok przed ciaza biora, mi prenatal kazal gin dopiero od 8 tyg...a kazdy inaczej stosuje innni od 2 trymestru itd...ja osobiscie biore Feminatal bo tansze tabletki a chodzi o zestaw witaminek...Zaczelam od Feminatalu do 12 tyg ciazy a teraz od 13 biore do konca karmienia :-)A my z M wróciliśmy z zakupów:-)
O 14:00 przyjedzie mamusia i przywiezie mi witaminkiPrenatal czy coś takiego, słyszała któras z Was o tym?
ja brałam, gdzieś od 3 miesąca z Wiką typowe witaminy ,dla ciężarówekA my z M wróciliśmy z zakupów:-)
Ja biore Elevit:-)no idzie w gore idzie i ten bol jajnika to chyba owu :-)
bedzie slodki wielorybek, ja tez jestem i sie tym nie przjmuje najwazniejszy dzidzius...startowalam z nadwaga 66kg przy 164 cm wzrostu, obecnie 75, a z W przed porodem wazylam 86 :-)
ja zdycham kochana, czuje sie jakbym sie nacpala, wziela 2 nitrozepany (silne leki otumiajace na spanie) i popilam wczoraj, w sklepie wygladalam jak "wczorajsza" jezyk sie platal, czarno przed oczami...i zasnelam o 6 rano dopiero a o 7 obudzila mnie Wikapotem sie przespalam jak ja zaprowadzilam ale i tak dycham jak ryba bez wody...okropienstwo
sama Sloneczko NIC nie bierz poki gin nie bedzie kazal ew obowiazkowo FOLIK to b. wazne, dziewczyny juz czasem rok przed ciaza biora, mi prenatal kazal gin dopiero od 8 tyg...a kazdy inaczej stosuje innni od 2 trymestru itd...ja osobiscie biore Feminatal bo tansze tabletki a chodzi o zestaw witaminek...Zaczelam od Feminatalu do 12 tyg ciazy a teraz od 13 biore do konca karmienia :-)
Ja ledwo dojde do sklepu,a co powrotu to już prawie sie czołgam.Ale to też zależy od dnia,dzisiaj mam koszmarny.Robie jakoś barszczyk czerwony,pranie ale nie mam na nic siłyJa biore Elevit:-)
Kroptusiu koszmarna ta pogoda,chciałam troche cieplej niż było ale nie aż takJa ledwo dojde do sklepu,a co powrotu to już prawie sie czołgam.Ale to też zależy od dnia,dzisiaj mam koszmarny.Robie jakoś barszczyk czerwony,pranie ale nie mam na nic siły