• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
czesc laseczki..

dopiero dopchalam sie do kompa.. niestety caly dzien w biegu.. wstalam to dowiedzialam sie ze moj brat poszedl do lekarza i potem na pogotowei podejrzenie wyrostka robaczkowego.. wiec bo dzis juz kroili.. pojechalismy do tesciow na czeresnie.. potem jeszcze do znajomych i caly dzien zlecial jak wrocilismy to trzeba bylo czeresnie obrobic.. masakra.. nogi mi zaraz wejda do tylka.. a jeszcze od kilku godzin naparza mnie prawy jajnik.. no zaraz wykorkuje.. strasznie boli.. zobaczymy jak sie rozwinie jutro tempka

pozdrawiam
no idzie w gore idzie i ten bol jajnika to chyba owu :-)
Kurcze ja mam zupełnie odwrotne obawy - zawsze byłam "przy kości" i martwie się że teraz zostanę prawdziwym dyplomowanym wielorybem:(

Hej hej mam nadzieję że wypoczęłaś!

Witaj iiiii

Dobranoc :)
bedzie slodki wielorybek, ja tez jestem i sie tym nie przjmuje najwazniejszy dzidzius...startowalam z nadwaga 66kg przy 164 cm wzrostu, obecnie 75, a z W przed porodem wazylam 86 :-)
Cześć dziewczynki.U mnie w nocy była dwa razy burza,a o 6 rano taka mgła że nic nie było widać:confused:
Przyszła mamusiu gratuluje serdecznie :-)
ja zdycham kochana, czuje sie jakbym sie nacpala, wziela 2 nitrozepany (silne leki otumiajace na spanie) i popilam wczoraj, w sklepie wygladalam jak "wczorajsza" jezyk sie platal, czarno przed oczami...i zasnelam o 6 rano dopiero a o 7 obudzila mnie Wika :no::szok: potem sie przespalam jak ja zaprowadzilam ale i tak dycham jak ryba bez wody...okropienstwo

A my z M wróciliśmy z zakupów:tak::-)

O 14:00 przyjedzie mamusia i przywiezie mi witaminki:-D Prenatal czy coś takiego, słyszała któras z Was o tym?
sama Sloneczko NIC nie bierz poki gin nie bedzie kazal ew obowiazkowo FOLIK to b. wazne, dziewczyny juz czasem rok przed ciaza biora, mi prenatal kazal gin dopiero od 8 tyg...a kazdy inaczej stosuje innni od 2 trymestru itd...ja osobiscie biore Feminatal bo tansze tabletki a chodzi o zestaw witaminek...Zaczelam od Feminatalu do 12 tyg ciazy a teraz od 13 biore do konca karmienia :-)

no idzie w gore idzie i ten bol jajnika to chyba owu :-)

bedzie slodki wielorybek, ja tez jestem i sie tym nie przjmuje najwazniejszy dzidzius...startowalam z nadwaga 66kg przy 164 cm wzrostu, obecnie 75, a z W przed porodem wazylam 86 :-)

ja zdycham kochana, czuje sie jakbym sie nacpala, wziela 2 nitrozepany (silne leki otumiajace na spanie) i popilam wczoraj, w sklepie wygladalam jak "wczorajsza" jezyk sie platal, czarno przed oczami...i zasnelam o 6 rano dopiero a o 7 obudzila mnie Wika :no::szok: potem sie przespalam jak ja zaprowadzilam ale i tak dycham jak ryba bez wody...okropienstwo

sama Sloneczko NIC nie bierz poki gin nie bedzie kazal ew obowiazkowo FOLIK to b. wazne, dziewczyny juz czasem rok przed ciaza biora, mi prenatal kazal gin dopiero od 8 tyg...a kazdy inaczej stosuje innni od 2 trymestru itd...ja osobiscie biore Feminatal bo tansze tabletki a chodzi o zestaw witaminek...Zaczelam od Feminatalu do 12 tyg ciazy a teraz od 13 biore do konca karmienia :-)
Ja biore Elevit:-)
Kroptusiu koszmarna ta pogoda,chciałam troche cieplej niż było ale nie aż tak :no: Ja ledwo dojde do sklepu,a co powrotu to już prawie sie czołgam.Ale to też zależy od dnia,dzisiaj mam koszmarny.Robie jakoś barszczyk czerwony,pranie ale nie mam na nic siły

reklama
Ja biore Elevit:-)
Kroptusiu koszmarna ta pogoda,chciałam troche cieplej niż było ale nie aż tak :no: Ja ledwo dojde do sklepu,a co powrotu to już prawie sie czołgam.Ale to też zależy od dnia,dzisiaj mam koszmarny.Robie jakoś barszczyk czerwony,pranie ale nie mam na nic siły

no ja nie mam sil na nic, ugotowalam wczoraj 10l pomidorkowki z kurczakiem i niech jedza...wstaje z krzesla to zawroty glowy i zadycha...do tego tylko 1 bulke zjadlam slodka WCISKAM NA SILE bo nie mam apetytu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry