• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kejt współczuje tej wizyty.Co to za lekarka która nie policzy który to tydzień,a robiła Ci usg?? Niektórzy ludzie nie powinni być lekarzami,zmień lekarza koniecznie

reklama
Kejt współczuje tej wizyty.Co to za lekarka która nie policzy który to tydzień,a robiła Ci usg?? Niektórzy ludzie nie powinni być lekarzami,zmień lekarza koniecznie

Tak - przypadkowy lekarz na urlopie okazał mi więcej ciepła i zainteresowania - tu żadnego usg nic (pani stwierdziła że nic nie będzie i tak widać!!!!!!) żałosne bo ponad tydzień temu było... Poza tym z wywiadu to zapytała o datę OM i nic więcej. Smutne to trochę... bo zawsze mi się wydawało że jak się już jest w ciąży to z takich wizyt powinno się wychodzić z uśmiechem...

Za dwa tygodnie zapisałam się do innego - patrzyłam na znanylekarz.pl - ma całkiem dobrą opinię... a w sierpniu idę już do wybranego ( w innym centrum ) więc się nie obawiam... liczę że ten za dwa tygodnie będzie bardziej kompetentny.
Dobrze że przynajmniej zrobiłam badania...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry