• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no ja nie mam sil na nic, ugotowalam wczoraj 10l pomidorkowki z kurczakiem i niech jedza...wstaje z krzesla to zawroty glowy i zadycha...do tego tylko 1 bulke zjadlam slodka WCISKAM NA SILE bo nie mam apetytu
Ja właśnie też nie mam apetytu,śniadanie nawet 2 godziny męcze:dry: A z tymi mdłościami to ja mam od rana znowu,nie wiem czemu to tak

reklama
HEJKA:-)
Ja mam usprawiedliwienie za nieobecność ostatnio :) Obroniłam się wczoraj i jestem magistrem :)))

Ale już do Was wracam na stałe :)

I TU GRATUUUUULACJE:-):-)

A my z M wróciliśmy z zakupów:tak::-)

O 14:00 przyjedzie mamusia i przywiezie mi witaminki:-D Prenatal czy coś takiego, słyszała któras z Was o tym?

te witaminki bierz dopiero jak skończysz 12 tc a do tego czasu tylko kwas foliowy:tak:ogólnie lekarz sam wypisuje jakie witaminki i kiedy zacząć brać samemu narazie nie bierz bo np.mi zapisał feminatal fakt witaminki witaminkami ale ogólnie je bierze się jak skończy 12 tc;-)

AGAPAP witaj i życze powodzenia:tak:

Ja słyszałam o takich witaminkach.A bierzesz kwas foliowy??

no idzie w gore idzie i ten bol jajnika to chyba owu :-)

bedzie slodki wielorybek, ja tez jestem i sie tym nie przjmuje najwazniejszy dzidzius...startowalam z nadwaga 66kg przy 164 cm wzrostu, obecnie 75, a z W przed porodem wazylam 86 :-)

ja zdycham kochana, czuje sie jakbym sie nacpala, wziela 2 nitrozepany (silne leki otumiajace na spanie) i popilam wczoraj, w sklepie wygladalam jak "wczorajsza" jezyk sie platal, czarno przed oczami...i zasnelam o 6 rano dopiero a o 7 obudzila mnie Wika :no::szok: potem sie przespalam jak ja zaprowadzilam ale i tak dycham jak ryba bez wody...okropienstwo

sama Sloneczko NIC nie bierz poki gin nie bedzie kazal ew obowiazkowo FOLIK to b. wazne, dziewczyny juz czasem rok przed ciaza biora, mi prenatal kazal gin dopiero od 8 tyg...a kazdy inaczej stosuje innni od 2 trymestru itd...ja osobiscie biore Feminatal bo tansze tabletki a chodzi o zestaw witaminek...Zaczelam od Feminatalu do 12 tyg ciazy a teraz od 13 biore do konca karmienia :-)

ja brałam, gdzieś od 3 miesąca z Wiką typowe witaminy ,dla ciężarówek ;)

HEJKA:-)

te witaminki bierz dopiero jak skończysz 12 tc a do tego czasu tylko kwas foliowy:tak:ogólnie lekarz sam wypisuje jakie witaminki i kiedy zacząć brać samemu narazie nie bierz bo np.mi zapisał feminatal fakt witaminki witaminkami ale ogólnie je bierze się jak skończy 12 tc;-)
Oki, na razie ich nie będe brac:tak: Łykam Folik. :tak: Poczekam az pojde do ginki i zapytam wtedy:tak::-)

Hej dziewczynki,

Ja dziś zaliczyłam nie miła wizytę u ginki, szczegóły na lutówkach - bo nie chcę się powtarzać. Samopoczucie fatalne... mdłosci i wymioty... ledwo żyje :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry