Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No na tym znanylekarz.pl fajnie jest bo są szczere opinie i nikt sie nie szczypie jak lekarz czy lekarka był(a) beznadziejny.O moim lekarzu też czytałam dobre opinie,bo o lekarce u której byłam na początku są różne,ale więcej jest negatywnychTak - przypadkowy lekarz na urlopie okazał mi więcej ciepła i zainteresowania - tu żadnego usg nic (pani stwierdziła że nic nie będzie i tak widać!!!!!!) żałosne bo ponad tydzień temu było... Poza tym z wywiadu to zapytała o datę OM i nic więcej. Smutne to trochę... bo zawsze mi się wydawało że jak się już jest w ciąży to z takich wizyt powinno się wychodzić z uśmiechem...
Za dwa tygodnie zapisałam się do innego - patrzyłam na znanylekarz.pl - ma całkiem dobrą opinię... a w sierpniu idę już do wybranego ( w innym centrum ) więc się nie obawiam... liczę że ten za dwa tygodnie będzie bardziej kompetentny.
Dobrze że przynajmniej zrobiłam badania...
;-) dobranoc dziewczyny.
Dobranoc;-) dobranoc dziewczyny.
:-)ale zazdroszcze!I gratuluje.Ja mialam testy,mierzylam temperature i nic z tegoAh.. a nam się udało jak zamówiliśmy testy owulacyjne i jak zaczęłam mierzyc tempkęTo w pierwszym miesiącu jak robiliśmy testy owu i tempka była brana pod uwagę, także polecam testy owu!
Ja dziś zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki
Co prawda jedna bledziutka ale jest