• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Tak - przypadkowy lekarz na urlopie okazał mi więcej ciepła i zainteresowania - tu żadnego usg nic (pani stwierdziła że nic nie będzie i tak widać!!!!!!) żałosne bo ponad tydzień temu było... Poza tym z wywiadu to zapytała o datę OM i nic więcej. Smutne to trochę... bo zawsze mi się wydawało że jak się już jest w ciąży to z takich wizyt powinno się wychodzić z uśmiechem...

Za dwa tygodnie zapisałam się do innego - patrzyłam na znanylekarz.pl - ma całkiem dobrą opinię... a w sierpniu idę już do wybranego ( w innym centrum ) więc się nie obawiam... liczę że ten za dwa tygodnie będzie bardziej kompetentny.
Dobrze że przynajmniej zrobiłam badania...
No na tym znanylekarz.pl fajnie jest bo są szczere opinie i nikt sie nie szczypie jak lekarz czy lekarka był(a) beznadziejny.O moim lekarzu też czytałam dobre opinie,bo o lekarce u której byłam na początku są różne,ale więcej jest negatywnych

Ah.. a nam się udało jak zamówiliśmy testy owulacyjne i jak zaczęłam mierzyc tempkę:tak: To w pierwszym miesiącu jak robiliśmy testy owu i tempka była brana pod uwagę, także polecam testy owu!:tak: Ja dziś zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki:-DCo prawda jedna bledziutka ale jest:-p
ale zazdroszcze!I gratuluje.Ja mialam testy,mierzylam temperature i nic z tego:(

Ja staram sie juz 3 cykl.Wlasnie zaczelam 4...Podobnie jak wy nigdy nie przypuszczalam ze bedzie to tyle trwalo.Niby 3 mc nie jest baardzo dlugim okresem ,ale czuje sie jakbym wieki sie starala i oczywiscie kiedy pojawia sie okres mam dola.Ostatnio juz ryczalam kiedy spadla temperatura bo wiedzialam co sie swieci.nic z tego nie rozumiem!Robimy to wtedy kiedy trzeba (obserwacja sluzu,temperatury,testy owulacyjne),wspomagam sie wiesiolkiem,nie mam stresu itd.i nadal nic.A dookola mam wrazenie wszyscy zachodza w ciaze,czesto niechciana,albo ja usuwaja.Wykoncze sie psychicznie jesli to bedzie dlugo trwalo:-(

reklama
:-) witam z rana u mnie świeci słońce:cool2:
Mierzę temp. i z dnia na dzień spada muszę skonsultowac się z Nektarynką bo jestem już skołowana a ona myślę wytłumaczy mi wszystko co i kiedy sie dzieje i na co zwracac uwage:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry