• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczyny, no cześć, słuchajcie, mdli mnie i to tak od wczoraj, że szok, a tu na weekend mam mieć ovulinkę, czy to możliwe, żeby mnie mdliło na tą owulację?

a może ja już miałam tą owulacje, no zaraz oszaleję... :-D

reklama
A u nas upał:szok:
WIecie co dziewczynki.. mam wizytę u gina w poniedziałek i strasznie się boję bo to będzie pierwsza wizyta w ciązy i pierwsza moja w ogóle:szok: Nigdy nie byłam..aż wstyd się przyznawac ale nie miałam potrzeby:zawstydzona/y:
Najgorzej się boję tego, że gin powie, że wcale nie jestem w ciąży tylko okres mi sie przesunął:szok:

Witam dziewczyny, u nas narazie pogoda ładna tylko duszno...U mnie narazie nic nie kiełkuje, znów bez owulacji, temp cały czas 36:( ale jestem dobrej myśli:).
Dziś się dowiedziałam że moja przyjaciólka jest w ciąży, ledwo co odstawiła tabletki anty i odrazu sie udało.Jest w wielkim szoku tym bardziej że widział co się ze mna dzieje.Ale jestem szcześliwa że przynajmniej jej bez problemu się udało a za miesiąc ma ślub:)
pozdrawiam serdecznie
Agniesiak nawet tak nie myśl.To napewno prawda

WIecie co dziewczynki.. mam wizytę u gina w poniedziałek i strasznie się boję bo to będzie pierwsza wizyta w ciązy i pierwsza moja w ogóle:szok: Nigdy nie byłam..aż wstyd się przyznawac ale nie miałam potrzeby:zawstydzona/y:
Najgorzej się boję tego, że gin powie, że wcale nie jestem w ciąży tylko okres mi sie przesunął:szok:
Na pewno nie,robiłaś testy i wychodziły pozytywne. Rozumiem,że sie boisz tym bardziej,że nigdy nie byłaś.Ja mam stresa przed każdą wizytą.Będzie dobrze :tak:

Hej dziewczyny, zupełnie przypadkowo na Was trafiłam - fajna nazwa "Mamusie, staraczki 2009" - pasuje do mnie jak ulał.

Kochana witaj i życzę szybkiego zafasolkowania:-)

Ja mam usprawiedliwienie za nieobecność ostatnio :) Obroniłam się wczoraj i jestem magistrem :)))

Ogromne gratulacje Pani Magister:-)

Kochane pojechałam wczoraj do pracy, ale wytrzymałam godzinę...strasznie źle się czuję...słabo mi i brzuch mnie boli no i zaliczyłam dziś pierwsze wymioty...pojechałam do lekarza po L4
yes2.gif
dostałam do 23 lipca
yes2.gif
ginek zrobił mi USG, najpierw przez brzuch (zdziwiłam się), ale jeszcze nic nie było widać, a potem dowcipne i widziałam bijące serduszko Sóweczki
laugh.gif
strasznie się wzruszyłam, że nic nie mogłam wyksztusić
confused.gif
dostałam skierowanie na morfologię, mocz, glukozę i USR
yes2.gif
grupy krwi nie muszę robić, bo mam kartę z grupą krwi z Centrum Krwiodawstwa
laugh.gif
a pytam ginka czy Mężuś też musi robić (bo nie wiemy jaką ma), a on do mnie, że jak ja mam Rh"-" to oni zawsze przyjmują, że może być konflikt, bo Mężuś może mieć dobry współczynnik, ale ojciec dziecka niekoniecznie
p.gif
ale się uśmiałam
:-)

Agniesiak - życzę Ci żebyś trafiła na fajnego ginekologa który nie zniechęci Cię do tego typu lekarzy. To szczególna osoba - która wkracza w sfere intymności kobiety..I musi być prawie jak przyjaciółka..Jeśli mogę Ci poradzić to ja bym na Twoim miejscu poszła do mężczyzny - raz byłam u kobiety i nigdy więcej, to co mówią że niby są delikatniejsze, że rozumieją kobiety to g**no prawda ( wybaczcie wulgaryzmy dziewuszki ). Ja jestem zachwycona z ginekologa mężczyzny i nigdy! nigdy! nie pójdę do kobiety.

A na wizytę załóż albo spódnicę albo bluzkę która zasłania ci pupę - nie będziesz z gołym tyłkiem paradować po gabinecie - spódnicę na fotelu można zawsze podwinąc :)
AAA..i może weź wydrukuj sobie swój ostatni cykl ( jesli wpisywalas w wykresik ) zeby widzial twoje obserwacje :)

Życzę przede wszystkim spokoju :)

PRZYKAZANIA FRANCUSKIE DLA KOBIET

1) jeśli robisz to dla zabawy - wypluwaj.
2) jeśli z miłości - połykaj.
3) jeśli chcesz się popisać - przed połknięciem zagulgotaj!

Tak się moja droga smakuje wino!!!

Agniesiak 85 napewno wszystko będzie dobrze i lekarz potwierdzi dzidzie :-) testy się przecież nie mylą :tak:

Ja za to czuje że w tym cyklu również nam nie wyszło :-( do terminu spodziewanej @ został tydzień a ja nie mam żadnych objawów nawet tych urojonych :szok:
Ojjj czuje że ta wstrętna @ jednak przyjdzie.

Hej dziewczyny, od jakiegos czasu was podczytuje no i wkoncu zdecydowalam sie odezwac:zawstydzona/y:. My akurat zaczynamy staranka. Narazie tak na luzie. Mam nadzieje ze szybko sie nam uda zafasolkowac:-). Z pierwsza ciaza nie bylo wogule problemu;-). gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia staraczkom :-D.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry