Marlenka 2233
Fanka BB :)
Witaj Marlenka 2233 :-) Powodzenia w starankach![]()
Ogromniaste dzieki :-).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj Marlenka 2233 :-) Powodzenia w starankach![]()
Hej dziewczyny, od jakiegos czasu was podczytuje no i wkoncu zdecydowalam sie odezwac. My akurat zaczynamy staranka. Narazie tak na luzie. Mam nadzieje ze szybko sie nam uda zafasolkowac:-). Z pierwsza ciaza nie bylo wogule problemu;-). gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia staraczkom
.
witaj i życze owocnych staranek:-)ps.widze po suwaczku że masz córeczke:-)czy teraz marzysz o chłopcu czy jednak druga córcia;-)
. No i moj M caly czas truje ze chce dziewczynke
.Patrysia86 a ty jak myslisz co tam w brzusiu rosnie synus czy corcia?
także staranka tez były na córeczke czyli 2 dni przed owulką(nie daje duuuzej pewności że to działa ale warto spróbować)mam synka co chce parke z M no ale jak będzie drugi urwisek to tez się nie pogniewam bo ciuszki zabawki no i ogólnie kontakt na pewno by mieli lepszy
20 lipca będe mieć usg może już coś tam zauważy ginekolog;-)ogólnie z każdej płóci będziemy z M się cieszyc no ale mamy marzenia co do córeczkitakże staranka tez były na córeczke czyli 2 dni przed owulką(nie daje duuuzej pewności że to działa ale warto spróbować)mam synka co chce parke z M no ale jak będzie drugi urwisek to tez się nie pogniewam bo ciuszki zabawki no i ogólnie kontakt na pewno by mieli lepszy
20 lipca będe mieć usg może już coś tam zauważy ginekolog;-)
Hej dziewczyny, od jakiegos czasu was podczytuje no i wkoncu zdecydowalam sie odezwac. My akurat zaczynamy staranka. Narazie tak na luzie. Mam nadzieje ze szybko sie nam uda zafasolkowac:-). Z pierwsza ciaza nie bylo wogule problemu;-). gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia staraczkom
.