• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej dziewczyny, od jakiegos czasu was podczytuje no i wkoncu zdecydowalam sie odezwac:zawstydzona/y:. My akurat zaczynamy staranka. Narazie tak na luzie. Mam nadzieje ze szybko sie nam uda zafasolkowac:-). Z pierwsza ciaza nie bylo wogule problemu;-). gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia staraczkom :-D.

witaj i życze owocnych staranek:-)ps.widze po suwaczku że masz córeczke:-)czy teraz marzysz o chłopcu czy jednak druga córcia;-)

Patrysia86 a ty jak myslisz co tam w brzusiu rosnie synus czy corcia?

ogólnie z każdej płóci będziemy z M się cieszyc no ale mamy marzenia co do córeczki:tak:także staranka tez były na córeczke czyli 2 dni przed owulką(nie daje duuuzej pewności że to działa ale warto spróbować)mam synka co chce parke z M no ale jak będzie drugi urwisek to tez się nie pogniewam bo ciuszki zabawki no i ogólnie kontakt na pewno by mieli lepszy:tak:20 lipca będe mieć usg może już coś tam zauważy ginekolog;-)

ogólnie z każdej płóci będziemy z M się cieszyc no ale mamy marzenia co do córeczki:tak:także staranka tez były na córeczke czyli 2 dni przed owulką(nie daje duuuzej pewności że to działa ale warto spróbować)mam synka co chce parke z M no ale jak będzie drugi urwisek to tez się nie pogniewam bo ciuszki zabawki no i ogólnie kontakt na pewno by mieli lepszy:tak:20 lipca będe mieć usg może już coś tam zauważy ginekolog;-)

To trzymam kciuki zeby byla dziewczynka :-).

Hej dziewczyny, od jakiegos czasu was podczytuje no i wkoncu zdecydowalam sie odezwac:zawstydzona/y:. My akurat zaczynamy staranka. Narazie tak na luzie. Mam nadzieje ze szybko sie nam uda zafasolkowac:-). Z pierwsza ciaza nie bylo wogule problemu;-). gratulacje dla zafasolkowanych i powodzenia staraczkom :-D.
Witaj Marlenka :-)
Życze powodzenia w starankach i szybkiego zafasolkowania :tak:

Czesc laski

witaj Marlenka.. zycze owocnych staranek..

u mnie test juz negatywny tzn kresta testowa byla slabsza od kontrolnej ale jeszcze jutro moze zrobie test owu jesli tempka spadnie jessli pojdzie w gore to nie robie testu.. a potem.. 2 tygodnie wyciac z zyciorysu..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry