• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Przyznam szczerze że w poprzednim cyklu mierzyłam temperaturke ale niezbyt systematycznie bardziej poszliśmy wtedy na żywioł :-).
W tym cyklu troszke częściej mieżyłam tempke i od dnia przypuszczalnej owulacji ( bolał mnie wtedy prawy jajnik ) miałam 36,8 a dziś 37 a tu jutro mam termin spodziewanej @.
Zobaczymy czy przyjdzie :-)
Jesli jutro nie spadnie to moze zrob test:-)

reklama
Dziewczyny jesteście kochane. Na razie nie dziękuję, bo po ostatnich przejściach cierpnie mi skóra:no: To bardzo wczesna ciąża, jednak dziś zasuwam do lekarza bo boli mnie krzyż, może to normalne, nie wiem. Ale najbardziej niepokoi mnie to, że boli mnie szyjka, może nie boli , ale tak chwyta po jednej stronie jakby kłuje, szczypie...Może panikuję, ale wolę dmuchać na zimne.

Pozdrawiam Was cieplutko:-)
tez ci gratuluje i lec do lekarza sprawdzac i zycze zebys dotrwala szczesliwie z dzidzia do porodu...

dorosła mama przyłączam się do gratulacji!!! mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze:happy2:

A ja czekam sobie na jutrzejszą sobotę... mam nadzieje że @ pojawi się w weekend jeżeli już musi bo pozniej jej nie chcę! To byłoby straszne dostać krwotoku w samolocie:sorry2::no:

Pozdrawiam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry