• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
tak jest pani prof. Nektarynko :-) pcha sie pcha ale wyjsc mu nie pozwole jeszcze dlatego zaciskam mocno nozki, zreszta on rozumie ze nie ma jeszcze gotowego jego lozeczka wiec muuuusi poczekac :-p ale mysle ze jak juz tak daleko zabrnelismy to dotrwamy do konca :-) pozdrawiam kochana widze tempka rosnie :-) nic nie mowie nic nie pisze co bedzie to bedzie czekamy :)
nie no jak lozeczko nie gotowe to nie moze jeszcze wychodzic.. jak cos to wstrzymujcie sie z tym lozeczkiem:) co do tempki jak w gore raz w dol.. jakos w tym cyklu ma spokojnie jest
Cześć babeczki:-)
No więc.........wczoraj wyszły dwie piekne krechy!!! Dziś od razu lekarz bo coś mnie tam pobolewa, więc na razie nie ekscytuję się za bardzo...
superrrrrr gratulacje.. no to oszczedzaj sie i spokojnych 9 miesiecy
Nektaryneczko widzę, że za 6 dni testujesz więc może tym razem się udało. Mam nadzieję, że inne dziewczyny się nie pogniewają ale najbardziej mi brakuje Twoich dobrych rad.
w tym cyklu nie testuje.. bo nie chce.. tzn chyba ze sie spozni to wtedy.. poza tym przeciez ja sie udzielam.. daje rady.. chcesz to pytaj:)
Witajcie
skończyła sie @ i przyszły testy owu kiedy zaczełaś sprawdzać od ,którego dnia cyklu :-)
masz cykle 28dniowe to owulka moze byc w 13dc.. wiec radzilabym ci robic moze u ciebie jest niskie stezenie i wyjdzie Ci nie mocna kreska i tylko tyle..

reklama
Witam się wieczornie :-)

Jest tu ktoś??? PUK PUK :laugh2:

Wiecie co, nie wytrzymam jeszcze tego miesiąca w robocie! Tak mi się chce już na urlop!! Zwłaszcza że postanowiłam zafasolkować w naszych pięknych górach!! Właśnie tak, postanowiłam i już! Wbrew wszystkim przeciwnościom! :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry