• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Oj nie dziwie sie że Cie korci no i że jest ciężko.A czujesz coś czy wolisz nie myśleć ani na tak ani na tak??

Nie mam zadnych objawów ale powinno mnie juz wysypac tradzikiem na buzi bo jest okolo tydzien przed, a mam tylko troche na plecach. Jednego dnia mam mysli pozytywane a mianowicie- dopiero 6 miesiac staran, tyle czasu tabletki bez przerwy brane wiec sie dopiero reguluje wiec pewnie sie uda bez badan tylko troszke musimy poczekac a potem nagle zalamka ze to tyle czasu i juz cos powinno sie udac. Nigdy do glowy mi nie przyszlo ze bede musiala sobie pomóc testami owulacyjnymi bo boje sie ze bede musiala je kupic w przyszlym cyklu wyjda dwie krechy a i tak sie znowu nie uda. Jak zwykle paranoja w te ostatnie dni... ufff

P.S. Mama dzisiaj mi dala znac, ze po tej mojej kumpeli juz widac a to chyba 3 miesiac...

reklama
Patrysia jaki piękny brzunio...duży :))

Ola poczekaj cierpliwości - ja wiem że ci trudno... ale jak potem wyjdzie piękna gruba to jak będzie fajnie?:)

Oj co ja bym dala za nia kobieto :)

Najgorsze te wahania mysli- raz ze spokojnie jeszcze czas a raz zalamka.
Ale nie zrobie czekam na @ a raczej tradycyjnie nie czekam :-)
Testu nie zrobie obiecuje :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry