Ola85
Fanka BB :)
No to super,że butki kupiłaśMój m wziął urlop na dzisiaj i jutro i rano wyjazd. Wstaw wstaw suwaczek
cos mi to nie idzie zmienila sie stronka Lilipie i mam jakis blad kurdee
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to super,że butki kupiłaśMój m wziął urlop na dzisiaj i jutro i rano wyjazd. Wstaw wstaw suwaczek
Próbuj może wyjdziecos mi to nie idzie zmienila sie stronka Lilipie i mam jakis blad kurdee
Oj nie dziwie sie że Cie korci no i że jest ciężko.A czujesz coś czy wolisz nie myśleć ani na tak ani na tak??Wogole to mam testa w domu i mnie troche korci ale po tylu zawiedzeniach powinnam sie nauczyc zeby poczekac- ale ciezko jest
Patrysia jaki piękny brzunio...dużyBLACK życze owocnych staranek:-)
A to mój dzisiejszy brzusio 14 tc:-)
Oj nie dziwie sie że Cie korci no i że jest ciężko.A czujesz coś czy wolisz nie myśleć ani na tak ani na tak??
BLACK życze owocnych staranek:-)
A to mój dzisiejszy brzusio 14 tc:-)
Patrysia jaki piękny brzunio...duży)
Ola poczekaj cierpliwości - ja wiem że ci trudno... ale jak potem wyjdzie piękna gruba to jak będzie fajnie?