Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ile jestes po zabiegu bo mi umknelo??Moni, byłam ale tylko dlatego, że miałam to poronienie. Zresztą gin okazał się rozsądnym facetem. Nie robił mi USG bo powiedział wprost, że teraz ciąża jest na etapie biochemicznym więc i tak nie będzie nic widać, 30 lipca mam przyjść. Zbadał mnie bardzo delikatnie i powiedział, że na razie jest ok.
jak masz 2 kreski to jakich objawow jeszcze chcesz???? :-)Nio umówiłam się na wizyte do ginekologa na czwartek 16:45 :-)
Byle do czwartku wtedy wszystko będzie wiadomo
Dzięki dziewczyny za gratulacje mam nadzieje że to naprawde dzidzia bo w sumie z wyjątkiem braku @ nie mam żadnych objawów, no może od czasu takie pobolewanie brzuszka ale nie często![]()

Kejt 82 też myślałam żeby iść dopiero w przyszłym tyg ale już się zapisałam więc trudno :-) nawet jak nie będzie jeszcze za wiele widać to może powie mi jakie badania porobić.
Agniesiak82 trzymam kciuki aby twoje zwidy potwierdziły się za kilka dni w kolejnym teściku :-)
to ja tak pocichuteńku gratuluje:-)

nie no szoookOj dziewczyny ale byloby super, zwazywszy, że mój W. powiedzial, ze widzi też ten cień tak jakby 1 i pól kreskinie no szoook
Oj dziewczyny ale byloby super, zwazywszy, że mój W. powiedzial, ze widzi też ten cień tak jakby 1 i pól kreskinie no szoook
ja juz ci gratuluje ;-) trzymam kciuki