Moni27
Monika
a u mnie owulka na 100% test pozytywny i ból podbrzusia tak więc
![]()
Aslowik to do roboty :-) trzymam kciuki aby dzisiejsze staranka były owocne
co ja gadam napewno będzie fasolkaObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a u mnie owulka na 100% test pozytywny i ból podbrzusia tak więc
![]()
co ja gadam napewno będzie fasolkaOlu możesz zrobić test tak dla pewności ;-) a może akurat te śladowe ilości to wcale nie @
;-) każda z nas trafi na odpowiedni czas i będą tego owoce, tak więc glowa i nogi do góry![]()
wiem co czujesz w tym momencie ja tez przechodzę to co miesiąc, ale nie dam się pozbawić marzeń o nie i jak co miesiac nogi do góry
![]()
No rozkreci sie pewnie wieczorem bo mnie juz pobolewa- myslalam zeby zrobic testa tak dla pewnosci- ale po co sie ludzic
Oj bedzie sie dzialo, bo sie nie poddam tylko poprostu mi przykro
tak czy owak trzymam kciuki cały czas 

wiem co czujesz w tym momencie ja tez przechodzę to co miesiąc, ale nie dam się pozbawić marzeń o nie i jak co miesiac nogi do góry
![]()

dorosła mama ogromne gratulacje:-)Cześć babeczki:-)
No więc.........wczoraj wyszły dwie piekne krechy!!! Dziś od razu lekarz bo coś mnie tam pobolewa, więc na razie nie ekscytuję się za bardzo...
Mamo Sówko, Maggie Kejt i inne zafasolkowane trzymam za Was kciuki

A to mój dzisiejszy brzusio 14 tc:-)
Hej Dziewczyny,Ja tak na chwilę bo mam mega doła. Przepraszam że Wam się wyzalam ale nie daje rady. :--
-(
przecież po to jesteśmy, żebyś mogła się wygadać:-) i kochana proszę nie zamartwiaj się, bo teraz najważniejsze jest to (może się powtarzam), że się kochacie i że masz pod serduszkiem owoc Waszej miłości:-) teraz to Wasza trójka jest najważniejsza:-)teścik zrobiłam z samego rana i wyszły 2 kreseczkiwprawdzie ta jedna jest troche jaśniejsza ale jest
:-)
A ja ostatnio straciłam swoje maleństwo nie umiem się pogodzić z tym. Jak najszybciej chciałbym zacząć starać się znów o dzidziusia ale nie wiem kiedy mogę i boję się że znów będzie to samo czyli ciążą obumarła
od wczoraj jem już normalnie i mam nadzieję, że ta niedziela nie zaszkodziła Sóweczce:-)