Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)Katia ja też od 9 dnia testowałam i trzy testy negatywne na czwartym leciutka 2 kreska a 5 dnia dwie wyrażne tak więc bez paniki![]()
Agniesiak! Na bank - mój okruszek miał w na pocżatku 8 tygodnia (7w3d) 12 mm![]()

Agniesia - trzymam kciuki za lekarza :-) co do obiadkow ja tez marnie jem ostatnio ale u nas ja gotuje i nie mam sil poprostu w te upaly w tym 8 mc stac w garach ... na szczescie mezczyzni znosza dzielnie ze wogole codziennie cieply obiad jest :-)
Ja teraz własnie gotuję makaron i mam zupke pomidorowa od tesciowej to zjem
w tym cyklu testy owu ,ale już chyba zgłupiałam i nie wiem czy bedzie owulka bo nic na nich nie widzę,ale mam jeszcze kilka dni zobaczymy, jak coś to we wrześniu ide do gina ,a w sierpniu pobawię się w tempkę .

no zobaczymy jak to będzie ,ale i tak trwają intensywne przytlania;-)Katia ja też od 9 dnia testowałam i trzy testy negatywne na czwartym leciutka 2 kreska a 5 dnia dwie wyrażne tak więc bez paniki![]()

Poczytam sobie jeszcze i moze uda mi sie wreszcie wyspac;-)

szyjka nie najgorzej....siuuuuper...powiedzial zeby niedlugo na wszeli torbe spakowac bo jest o 1,5 tyg do przodu z wymiarami ale by nie panikowac w razie krwawienia czy odejscia wod od razu szpital....Pierwsze 2 tyg sierpnia gin na urlopie ale potem juz jest a od 1 wrzesnia otwieraja szpital wiec obyyyyyy do 1 .....