• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no i jak dziewczyny sie nie denerwowac, kpina i dyskryminacja...wlasnie przyszedl polecony z pracy podpisany przez gl. szefa ze na podstawie tam rozporzadzenia MNiSzW Dz.U i ble ble ble zwiekszaja mi wynagrodzenie na taka i taka kwote i bylo by wszystko super jakbym widziala te pieniadze bo podobno ich nie dostane poki do pracy nie wroce....kpina i w zwiazku z tym ze jestem na l4 nie dostalam tez wyrownania od stycznie do czerwca...coz...ale oficjalne pismo i owszem...

Nie mam sil sie denerwowac...dyskryminacja kobiet w ciazy i tyle....

reklama
no i jak dziewczyny sie nie denerwowac, kpina i dyskryminacja...wlasnie przyszedl polecony z pracy podpisany przez gl. szefa ze na podstawie tam rozporzadzenia MNiSzW Dz.U i ble ble ble zwiekszaja mi wynagrodzenie na taka i taka kwote i bylo by wszystko super jakbym widziala te pieniadze bo podobno ich nie dostane poki do pracy nie wroce....kpina i w zwiazku z tym ze jestem na l4 nie dostalam tez wyrownania od stycznie do czerwca...coz...ale oficjalne pismo i owszem...

Nie mam sil sie denerwowac...dyskryminacja kobiet w ciazy i tyle....
Nie no to jest chore:wściekła/y:

Witam:) ale u mnie dzis pochmurnie:-(chociaz z jednej strony sie ciesze,bo i tak ide na 14 do pracy ale mi sie nie chce nie wiem jak przetrzymam do urlopu,wogole to nie lubie pracowac na popoludnie,bo tylko chwile sie widze z M:-(,a wogole mam jakis brak checi do wszystkiego

KROPTUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CORCI!!!:*

Witam:) ale u mnie dzis pochmurnie:-(chociaz z jednej strony sie ciesze,bo i tak ide na 14 do pracy ale mi sie nie chce nie wiem jak przetrzymam do urlopu,wogole to nie lubie pracowac na popoludnie,bo tylko chwile sie widze z M:-(,a wogole mam jakis brak checi do wszystkiego
U mnie dzisiaj wieje i nie jest na szczęście upalnie,mnie to cieszy:-)
Ja też nigdy nie lubiłam chodzić na popołudnie,mój mąż właśnie pojechał do pracy:-(

Kroptusiu wszystkiego najlepszego dla córci dziewczynki dzieli tylko 6 miesięcy :)
STO LAT,STO LAT

KROPTUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CORCI!!!:*

Dziekuje dziewczynki....wlasnie zrobilam 2 masy i zaraz koncze tort, w sumie moglam zamowic w cukierni ale nie pomyslalam :-p bo nigdy nie zamawialam i dopiero tu mi dziewczyny pisza...zawsze sama pieklam ciasta, torty itp...nie bedzie to zadna rewelacja ale i tak sie ciesze bo moj wlasny :-)

Dziekuje dziewczynki....wlasnie zrobilam 2 masy i zaraz koncze tort, w sumie moglam zamowic w cukierni ale nie pomyslalam :-p bo nigdy nie zamawialam i dopiero tu mi dziewczyny pisza...zawsze sama pieklam ciasta, torty itp...nie bedzie to zadna rewelacja ale i tak sie ciesze bo moj wlasny :-)

wszystkiego najlepszego dla corki :tak::tak::tak::tak: zdrowka przede wszystkim...
a propo tortu to ja lubie te kupne ale za to UWIELBIAM takie wlasnej roboty... wiesz co jesz :tak::tak::tak: :-D:-) a nie kupne i sama chemia...

reklama
no dziewczynki skonczylam...skromny ale wlasny, mala nic nie wie, wroci z przedszkola bedzie miec niespodzianke :-) do tego prezenciki to i pozwole jej pograc na kompie :-p czyli dla niej najwieksza frajda .... :-):-)
Obrazki to kolejne etapy 1 - masowy, 2 - plackowy 3,4 - koncowy efekt :-)

Załączniki

• 100_1115.jpg
    100_1115.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 44
  • 100_1116.jpg
    100_1116.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 45
  • 100_1117.jpg
    100_1117.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 47
  • 100_1118.jpg
    100_1118.jpg