katia_793
Fanka BB :)
ale za to pogaoda sprzyja starankomOstatnio pogoda jest nienormalna,albo upały albo zimno strasznie
tylko my mamy teraz 4 dzieci w domu ,wiec u nas się nie sprawdza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale za to pogaoda sprzyja starankomOstatnio pogoda jest nienormalna,albo upały albo zimno strasznie
tylko my mamy teraz 4 dzieci w domu ,wiec u nas się nie sprawdza
ale za to pogaoda sprzyja starankomtylko my mamy teraz 4 dzieci w domu ,wiec u nas się nie sprawdza
![]()
dlatego dziewczyn nie ma

HELLO:-)
No ale powiem wam co mnie bardzo ucieszyło :-)wiecie kto lekko zapukał do mamusi dzidziunia mojaod wczoraj czuje
![]()
:-)mam pytanie czy jak jest sie w ciazy to temperatura zawsze ma 37 i wiecej stopni
![]()

dlatego dziewczyn nie ma
![]()

nie dam swojemu tz zyc przez ilka dni 

:-):-):-) w ogole kobietki tescior robilam o 12:30 i wyszla druga kreska trocha jasniejsza od pierwszej ale widoczna doskonale... pozniej zrobilam tesciora o 17 i juz druga krecha byla mniej widoczna... jak myslicie kiedy zaczac staranka??ja jeszcze jestem ale tescior wyszedl pozytywny wiec ,,staranka czas zaczac''nie dam swojemu tz zyc przez ilka dni
:-):-):-) w ogole kobietki tescior robilam o 12:30 i wyszla druga kreska trocha jasniejsza od pierwszej ale widoczna doskonale... pozniej zrobilam tesciora o 17 i juz druga krecha byla mniej widoczna... jak myslicie kiedy zaczac staranka??
a powiedz, regularne masz cykle? i od kiedy robisz testy owulacyjne? pierwszy cykl?ja mysle, ze najpozniej DZIS!!!a powiedz, regularne masz cykle? i od kiedy robisz testy owulacyjne? pierwszy cykl?
tak dla pewnosci... cykle mam regularne-29 dni... jestem na clo... testy robie juz kilka cykli... zawsze w 13dc wychodzi pozytywny ale niestety nie udaje sie nam :-no tez tak mysle zeby zaczac od dzis i tak przez 4 dni to minimum :-)tak dla pewnosci... cykle mam regularne-29 dni... jestem na clo... testy robie juz kilka cykli... zawsze w 13dc wychodzi pozytywny ale niestety nie udaje sie nam :-
-
-(
o kurna... czyli znaczy, ze masz normalnie owulacje (bo testy pozytywne?) i mimo tego nie dochodzi do zaplodnienia... ? :-( a wiadomo, czy pechrzyk peka?
robili tylko monitorowanie cyklu do dnia przed owulacja... czyli do 13dc i polozna powiedziala mi ze owulke bede miec i tylko tyle ... wiecej nie mialam monitorowanych cyklow... niestety tutaj w uk tak jest... mierze w tym cyklu owulke wiec bede wiedziec kiedy owulka byla... tylko ze to i tak nei daje 100% pewnosci... nie mam pojecia co ze mna... nibby owulka jest, wszytsko o a nadal nic... mam pcos i torbiela ale po clo niby cykle sie unormowaly, 2 duze pecherzyki (przeszlo 20mm kazdy), facet zdrowy (robilismy test na plemniczki taki domowy) ale 30 lipca jedziemy sie upewnic na badania do labolatorium... ahhhh.... sama juz nie wiemco ze mna nie tak..HELLO:-)
No ale powiem wam co mnie bardzo ucieszyło :-)wiecie kto lekko zapukał do mamusi dzidziunia mojaod wczoraj czuje
![]()
ja jeszcze jestem ale tescior wyszedl pozytywny wiec ,,staranka czas zaczac''nie dam swojemu tz zyc przez ilka dni
:-):-):-) w ogole kobietki tescior robilam o 12:30 i wyszla druga kreska trocha jasniejsza od pierwszej ale widoczna doskonale... pozniej zrobilam tesciora o 17 i juz druga krecha byla mniej widoczna... jak myslicie kiedy zaczac staranka??