• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
no ale fajnie juz nawet takie malutkie ruchy czuc.. bez USG czuc ze jest OK:) i chyba mile to uczucie ze ktos w Tobie sie rozwija:)

kobietki ale mnie na marzenia wzielo po tych waszych postach... :-):-):-)hihihi pewnie super uczucie czuc maluszka... slyszalam ze w drugiej ciazy mozna szybciej wyczuc ruchy malenstwa... prawda to jest??

patrysia86 sliczny bobas :tak::tak::tak:

Patrysiu cudny dzidziuś :-):-)

dziękuje:-):-):-) oj tak czucie maluszka to jest coś pięknego:tak:MADZIAS już niedługo będzie tulić swojego synka a wy kobitki już niedługo zafasolkujecie ja w to wierze i wiem że wam się uda:tak::-)

a u mnie zalamka:-(przed chwila byla u mnie kolezanka i mi mowi,ze chyba znowu jest w ciazy,bo jej sie spoznia i jest zalamana w listopadzie dopiero co urodzila dlaczego to jest taakie niesprawiedliwe:-(

a u mnie zalamka:-(przed chwila byla u mnie kolezanka i mi mowi,ze chyba znowu jest w ciazy,bo jej sie spoznia i jest zalamana w listopadzie dopiero co urodzila dlaczego to jest taakie niesprawiedliwe:-(

kochana nie smutaj.... musimy wierzyc ze i nam sie uda... bo co nam pozostalo innego.... taki wyczekany dzidzius to dopiero frajda :tak::tak::tak::tak: trzymam kciuki... kiedy testujesz?? w dniu @ czy bedziesz przed @ testowac??

kochana nie smutaj.... musimy wierzyc ze i nam sie uda... bo co nam pozostalo innego.... taki wyczekany dzidzius to dopiero frajda :tak::tak::tak::tak: trzymam kciuki... kiedy testujesz?? w dniu @ czy bedziesz przed @ testowac??
tak szczerze to nie wiem,czy wogole bede testowac ale jak juz to po dniu spodziewanej @,bo moje cykle sa nieregularne i nie nastawiam sie na fasolke

Witajcie mam pytanie, od ok miesiąca mam bolesny sutki, teraz doszły bolesne brodawki, nudności narastają i czy mogę być w ciąży, dodam że test robiłam ponad miesiąc temu, wyszła jedna kreska wyraźna druga mniej, do lekarza wybieram się dopiero w poniedziałek, okres a raczej cos podobnego do niego miałam tydzień temu i trwało to tylko 2 dni a nie jak zawsze 6 i było mniej obfite. dodam że w maju odstawiłam tabletki.

Witajcie mam pytanie, od ok miesiąca mam bolesny sutki, teraz doszły bolesne brodawki, nudności narastają i czy mogę być w ciąży, dodam że test robiłam ponad miesiąc temu, wyszła jedna kreska wyraźna druga mniej, do lekarza wybieram się dopiero w poniedziałek, okres a raczej cos podobnego do niego miałam tydzień temu i trwało to tylko 2 dni a nie jak zawsze 6 i było mniej obfite. dodam że w maju odstawiłam tabletki.

kochana biegnij po tesciora i testuj!!!! :tak::tak::tak: a my czekamy na wynik... trzymam kciuki :tak::tak::tak: bardzo mocno ;-):tak::tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry