Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DZIEŃ DOBRY :-)
A to jest mój maluszek:-)
WitajcieDZIEŃ DOBRY :-)
a kiedy masz lekarza bo przeoczylam,a mi cos net szwankuje

Widziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki
Aha! dzidzia ma ok 1cm
DOstaliśmy zdjęcie z usg, ale wstawię poźniej, jak zeskanuję
A od pielęgniarek, które jestrują pacjentki dostaliśmy z M taką torbe z gazetkami, próbkami dla niemowląt itp
No i mam już kartę ciąży

Przepraszam, że nie nadrobiłam od wczoraj zaległości, ale wpadłam na moment bo moja mama z bratem na obiad przyjeżdżają
Kochane a ja dziś byłam na wizycie u ginaWidziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki
Aha! dzidzia ma ok 1cm
A od pielęgniarek, które jestrują pacjentki dostaliśmy z M taką torbe z gazetkami, próbkami dla niemowląt itp
No i mam już kartę ciąży
Jestem taka szczęśliwaPrzepraszam, że nie nadrobiłam od wczoraj zaległości, ale wpadłam na moment bo moja mama z bratem na obiad przyjeżdżają
Kochane a ja dziś byłam na wizycie u ginaWidziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki
Aha! dzidzia ma ok 1cm
No i mam już kartę ciąży
Jestem taka szczęśliwaPrzepraszam, że nie nadrobiłam od wczoraj zaległości, ale wpadłam na moment bo moja mama z bratem na obiad przyjeżdżają
. Myśle że to bardzo ważny i przełomowy moment dla kobiety. Mam nadzieje że jak ja pójde za kilka dni to też doświadcze tego szczęścia :-)Patrysiu - jest piekny no i gratuluje siusiaka!!!DZIEŃ DOBRY :-)
Aha! dzidzia ma ok 1cm
No i mam już kartę ciąży
Teraz nie możesz się już niczym zamartwiać tylko cieszyć swoim fasolkiem