• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
wybaczcie Panie , wiem,ze te pytania czasem sa bardzo irytujace ale mam pewien problem i nie mam sie kogo zapytac wiec bardzo prosze o odpowiedz i porade otoz, od 3 miesiecy staramy sie o dziecko lecz na razie bez skutku,cykle mam systematyczne, co 31 jeden dni,co miesiac jak z zegarkiem w reku wszystko dzialo sie regularnie, zmiana sluzu itd az do tego miesiaca zauwazylam cos innego co mnie zastanowilo co to takiego moze byc.owulacja wystepowala u mnie 15 dnia cyklu w tym miesiacu jak co miesiac od 11 dc zaczynal sie powoli sluz przetwarzac w sluz plodny i zawsze 15 dnia byla owulacja czyli duzo sluzu plodnego. w tym miesiacu nie nastapila owulacja czyli po 13 dniu cyklu sluz przetworzyl sie w gesty i metny co mnie zastanowilo.chcialabym podkreslic,ze stosunek odbylismy dzien po miesiaczce oraz 10 i 12 dnia cyklu czy zaplodnienie moglo nastapic w takim razie ,ze tak szybko sluz sie przetworzyl w sluz nieplodny?czemu tak sie stalo? bardzo prosze doswiadczone Panie o odpowiedz! bede bardzo wdzieczna. pozdrawiam serdecznie Anna

Podobno u każdej zdrowej kobiety w ciagu roku zdażają się cykle bezowulacyjne, więc może ci się akurat taki właśnie teraz trafil?? Nie wiem , to tylko moja sugestia.:tak:

tez o tym pomyslalam lecz pierwsze kilka dni ,dokladnie okolo 10-12 czy nawet 13 dnia cyklu moj sluz wygladal juz prawie jak plodny ale to jeszcze nie to 15 dc zawsze mialam owulacje a tu nagle gesty metny sluz? czy moglo dojsc do zaplodnienia i na skutek tego zmiana sluzu?

tez o tym pomyslalam lecz pierwsze kilka dni ,dokladnie okolo 10-12 czy nawet 13 dnia cyklu moj sluz wygladal juz prawie jak plodny ale to jeszcze nie to 15 dc zawsze mialam owulacje a tu nagle gesty metny sluz? czy moglo dojsc do zaplodnienia i na skutek tego zmiana sluzu?

Jak nie masz monitoringu, to raczej nigdy nie mozna na 100% stwierdzic, ze owulacja byla.

Powodzenia

Nie sądzę zeby tak szybko zmienił się śluz po zapłodnieniu... ale moge się mylic. Natomiast jest bardzo prawdopodobne że może owulacja ci si e przesunela. Ja tez mam 31 cykle i zawsze mialam owu 15-16 dc a w tym cyklu pierwszy raz zdazyla mi sie w 18-19 dc i to byl szok! Gdybym nie mierzyła temperatury to chyba bym nawet nie wiedziala. Ciężko mi cos ci odpowiedziec, jedynie tylko to mi sie nasuwa na mysl.

Moze sie zgubilam w watku, ale w czym tkwi pytanie ?
W tym ze sie sluz zmienil ? A to chyba normalne.... Ja mam jak z zegarkiem w reku - dzien po owu, sluz sie zmienia w biale mleczko z wodnistego. To jest moje zawsze potwierdzenie ze owu wlasnie bylo

A to ze mialas z deka wczesniej taka zmiane - to moze tylko byc przesuniecie owu. Ponadto, nawet nie musi byc przesuniecia owu. Sluz moze sie juz zmienic w nieplodny zaraz przed owu...Dzien szczytu sluzu nie musi byc w dniu owu

reklama
A my nadal w szpitalu:(
Mały ma znowu naświetlanie i 2 kroplówki glukozy.Pilnuje go do 21:30 żeby nie zdjął okularów.Jutro znowu wyniki i znowu czekanie.Juz sie boje jutra,czy znowu będzie naświetlanie:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry