Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To naprawde super!!!Kobitki wczoraj dowiedziałam się że moja siostra jest w ciąży po 2 latkach starania jak ja się ciesze![]()
GRATULACJE KOCHANA PRZEOGROMnE I BUZIAKI DLA SYNKA!!!Cześć dziewczynki. Chciałam sie Wam pochwalić,że 27 lipca o godzinie 21 urodziłam przez cesarskie cięcie synusia![]()
Kruszynka słodziutka.Mały waży 2900 i ma 52 cm długości
SUPER GRATULACJE!!!!!! Spokojnej ciąży...kochane musze sie pochwalic mam dwie mocne krechy na tescie:-):-):-):-)boze ale mi sie rece trzesa!
Patrysia jak ty pięknie rośniesz!!A to jest zdjątko mojego brzusia 17tc:-)
ale mam prezent na urodzinki nawet sie nie spodziewalam,a urodzinki juz w niedziele mialam isc na zakupy ale jestem jeszcze w szoku
)
Witam po dłuuuugiej nieobecności, ale troszkę mi się życie pokomplikowało.
Tak jak pisała Maggie mój M jest w szpitalu (we wtorek będzie 3 tyg ), dokładnie nie wiadomo co mu jest. Otóż miał wodę w płucach no i teraz jest czekanie bo przyjmuje 3 antybiotyki dożylnie i tak naprawdę to są 2 wersje tego co może być. Pierwsza to ostre niewyleczone zapalenie płuc a druga to niestety ...... nowotwór.
Cały czas muszę być dobrej myśli i mam nadzieję że będzie to tylko zapalenie płuc.
Aha no i oczywiście Madziass gratulacje Synusia :-)
Pozdrawiam
Cześć dziewczynki
Dziękuje kochane,że trzymałyście kciuki
My już jesteśmy w domkuStrasznie sie ciesze

Cześć dziewczynki
Dziękuje kochane,że trzymałyście kciuki
My już jesteśmy w domkuStrasznie sie ciesze
U mnie też była buuurza. Kochana, a jak TY się czujesz? Jak po cesarce, chyba nie było tak źle?Cześć dziewczynki
Ja już robie pranie bo troche w szpitalu posiedziałam i sie uzbierało
Moi mężczyźni śpią na górze
Nie wiem jak u was,ale u mnie pogoda w nocy była koszmarna,lało i burza.Teraz też jeszcze troche pada.Ale mimo takiej pogody życze Wam miłego dnia kochane:-)
Cześć dziewczynki
Nie wiem jak u was,ale u mnie pogoda w nocy była koszmarna,lało i burza.Teraz też jeszcze troche pada.Ale mimo takiej pogody życze Wam miłego dnia kochane:-)
Kochane a ja wróciłam w piątek z Polski, byłam u lekarza i są ślady ciąży, prawdopodobnie doszło do poronienia :-(, kazał czekać jeśli do listopada ( b dopiero będę w Polsce ) nic nie będzie widać to znaczy, że na początku ciąży poroniłam:-(, wtedy od razu będę dostawać tabletki na pod trzymanie ciąży tabletki na jajeczkowanie. Póki co mam się oszczędzać i dużo leżeć, mam również się cieszyć ponieważ są objawy. Obiecałam sobie że kolejne dziecko donoszę a tuta takie nie miłe niespodzianki :-(, ale muszę starać się dalej.
Tak jak pisała Maggie mój M jest w szpitalu (we wtorek będzie 3 tyg ), dokładnie nie wiadomo co mu jest. Otóż miał wodę w płucach no i teraz jest czekanie bo przyjmuje 3 antybiotyki dożylnie i tak naprawdę to są 2 wersje tego co może być. Pierwsza to ostre niewyleczone zapalenie płuc a druga to niestety ...... nowotwór.
Cały czas muszę być dobrej myśli i mam nadzieję że będzie to tylko zapalenie płuc.
Pozdrawiam

Cześć dziewczynki
nareszcie w domku, co:-) Powiedz Madziu jak się czujesz po cesarce?? Bo ja na pewneo będę ją miec i się trochę obawiam..Kochane a ja wróciłam w piątek z Polski, byłam u lekarza i są ślady ciąży, prawdopodobnie doszło do poronienia :-(, kazał czekać jeśli do listopada ( b dopiero będę w Polsce ) nic nie będzie widać to znaczy, że na początku ciąży poroniłam:-(, wtedy od razu będę dostawać tabletki na pod trzymanie ciąży tabletki na jajeczkowanie. Póki co mam się oszczędzać i dużo leżeć, mam również się cieszyć ponieważ są objawy. Obiecałam sobie że kolejne dziecko donoszę a tuta takie nie miłe niespodzianki :-(, ale muszę starać się dalej.
Pozdrawiam

Pozdrawiam

O Madziu ja tez się przyłączam do pytanka... jak się czujesz po cesarce i czy karmisz małego piersią a jak tak to jak z pokarmem?Cudownienareszcie w domku, co:-) Powiedz Madziu jak się czujesz po cesarce?? Bo ja na pewneo będę ją miec i się trochę obawiam..