Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Heh - teraz będziesz naszym guru pocesarkowym!
i z pokarmem jest normalnie ja nawet mogłam nie jedno jeszcze dziecko wykarmić tyle miałam

No to już teraz wiem gdzie się zgłaszać... mam masę obaw związaną z całym przebiegiem CC od wejścia do szpitala aż do wyjścia.ja także urodziłam synka przez cci z pokarmem jest normalnie ja nawet mogłam nie jedno jeszcze dziecko wykarmić tyle miałam
![]()
no i ja juz po wizyciejest piekny pecherzyk ale jeszcze zarodka nie widac,bo to za wczesnie i nie wiem,czy to dobrze,czy zle,lekarz mowi,ze sie mam nie martwic!myslec pozytywnie tylko,ze nie zawsze tak idze jak sie juz raz poronilo
,dziewczyny a jak wy mialyscie na poczatku?
Na następnej juz był dzidzia z serduchem, także nie stresuj się tylko odpoczywaj Kochana
:-)Gratuluje raz jeszcze
:-)Dziewczynki tak szczerze to po cesarce średnio sie czuje.Dzisiaj miałam ściąganie szwów i niepotrzebnie poszłam na zakupy bo teraz nie moge wstać z łóżka bo tak boliAle daje rade.Postaram sie dodać dzisiaj zdjecia
![]()