• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

:blink: cześć dziewczyny mam małe zaległości ,ale nadrobie to może później wpadłam się tylko przywitać, bo jestem w trakcie szykowania się na pielgrzymkę i w przerwie zajrzałm do was.;-)

reklama
no i ja juz po wizycie:)jest piekny pecherzyk ale jeszcze zarodka nie widac,bo to za wczesnie i nie wiem,czy to dobrze,czy zle,lekarz mowi,ze sie mam nie martwic!myslec pozytywnie tylko,ze nie zawsze tak idze jak sie juz raz poronilo:(,dziewczyny a jak wy mialyscie na poczatku?

no i ja juz po wizycie:)jest piekny pecherzyk ale jeszcze zarodka nie widac,bo to za wczesnie i nie wiem,czy to dobrze,czy zle,lekarz mowi,ze sie mam nie martwic!myslec pozytywnie tylko,ze nie zawsze tak idze jak sie juz raz poronilo:(,dziewczyny a jak wy mialyscie na poczatku?
U mnie na pierwszej wizycie tez był widoczny tylko 6mm pęcherzyk:tak: Na następnej juz był dzidzia z serduchem, także nie stresuj się tylko odpoczywaj Kochana:tak::-)Gratuluje raz jeszcze:tak::-)

dzieki agniesiu za odpowiedz:)do tego jeszcze mi sie torbiel przyplatala ale gin powiedzial ze to nic strasznego,a tak to jeszcze nikomu nie mowilismy boje sie zapeszyc,ostatnio wszystkim powiedzielismy a za pare dni bylo po wszystkim,no ale teraz mysle pozytywnie musze,bo inaczej zwariuje,zapomnialam sie tylko zapytac czy w razie bolu moge sobie wziasc nospe ale chyba nie zaszkodzi

Dziewczynki tak szczerze to po cesarce średnio sie czuje.Dzisiaj miałam ściąganie szwów i niepotrzebnie poszłam na zakupy bo teraz nie moge wstać z łóżka bo tak boli:(Ale daje rade.Postaram sie dodać dzisiaj zdjecia:)

Dziewczynki tak szczerze to po cesarce średnio sie czuje.Dzisiaj miałam ściąganie szwów i niepotrzebnie poszłam na zakupy bo teraz nie moge wstać z łóżka bo tak boli:(Ale daje rade.Postaram sie dodać dzisiaj zdjecia:)

Kochana Ty na siebie uważaj, lepiej posiedzieć w domu jeszcze niż później cierpieć. Gratulacje syncia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry