• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna :tak::tak::tak:
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciaze :tak::tak::tak: teraz tylko musze uwazac na siebie... :-):tak::tak:
dpnnakggpb1fr4inn3h.jpg

Hej Dziewczynki,

Rosnie widze dzidzia pieknie...ale ten czas leci...ja wlasnie zauwazylam ze wskoczylam w 9 kwadracik szok :szok: a tu jeszcze tyle w domu do roboty i nic nie gotowe

...jedyne co o czasie kupilam to autko...ale fakt mialam juz dosc poszukiwan, 9mc slenczenia i sledzenia gield itp...moze i nie duze ale wlasne i pierwsze moje hihi kupione za wyciulane pieniazki wiec sie mega ciesze, dzis sprawdzalam czy stoi pod domem :-p:-p bo w odroznieniu od ostatniego starego porysowanego forda to moja bezrysna poki co perelka ford :-) wczoraj wieczorem wszystko testowalam gdzie co i jak bo duzo bajerow ale o jezdzeniu moge zapomniec brzuch mi przeszkadza :-)

Oj Kroptusiu, rośnie mój mężczyzna, rośnie i taki z niego spryciarz że aż się boje co z niego wyrośnie. Np. dziś w nocy koło 5 położyłam się na prawym boku i widać mało miejsca mu się zrobiło bo tak mnie zaczął tłuc że się obudziłam. No a dziś czekalismy sobie na autko, siedzimy a ten łup łup mi w brzucho - no to Mój już się ucieszył, rękę przykłada a bąblowi się znudziło i przestał. Jak tylko zabrał rękę to znowu kopniak - no i tak się przekomarzał z tatusiem. :-)

Fajnie że takie autko Ci się trafiło. Szkoda tylko że z brzusiem nie da się jeździć. Ale już niedługo Kacperek w foteliku będzie z mamą śmigał.

To moje Szczęście

Zakochałam się .... przesłodki i ile włosków ma :-):-):-)

kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna :tak::tak::tak:
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciaze :tak::tak::tak: teraz tylko musze uwazac na siebie... :-):tak::tak:

Gratulacje. Uważaj na siebie, uważaj i ciesz się :-):-):-)

Madziass Cóż za słodziak z tego Twojego synusia :)

Sandrahaha Ogromne gratulacje.

Maggie zazdroszcze Ci tych kopniaków ja jeszcze nie czuję. Mam nadzieję że wszystko ok z moim maleństwem, bo przez te stresy boję się.

reklama
Dziewczyny jak czytam Wasze wypowiedzi, to szczerze mówiąc zazdroszczę Wam tych maleństw. Z drugiej strony cieszę się z każdej ciąży Waszej, domyślam się jak czekałyście na maleństwa, życzę Was wszystkim tym które już są i tym które się starają POWODZENIA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry