Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

teraz tylko musze uwazac na siebie... :-)

Dziękuje Nektarynko :-)jaki sliczniutki.. cud miód i orzeszki![]()
Gratuluje serdecznie!!kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna![]()
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciazeteraz tylko musze uwazac na siebie... :-)
![]()
Spokojnej ciąży:-)Gratuluje serdecznie!!Spokojnej ciąży:-)

kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna![]()
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciazeteraz tylko musze uwazac na siebie... :-)
![]()
GRATULACJE,GRATULACJE, OLBRZYMIE GRATULACJE I CUDOWNYCH 9 M-CYkochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna![]()
![]()

Rosnie widze dzidzia pieknie...ale ten czas leci...ja wlasnie zauwazylam ze wskoczylam w 9 kwadracik szoka tu jeszcze tyle w domu do roboty i nic nie gotowe
...jedyne co o czasie kupilam to autko...ale fakt mialam juz dosc poszukiwan, 9mc slenczenia i sledzenia gield itp...moze i nie duze ale wlasne i pierwsze moje hihi kupione za wyciulane pieniazki wiec sie mega ciesze, dzis sprawdzalam czy stoi pod domembo w odroznieniu od ostatniego starego porysowanego forda to moja bezrysna poki co perelka ford :-) wczoraj wieczorem wszystko testowalam gdzie co i jak bo duzo bajerow ale o jezdzeniu moge zapomniec brzuch mi przeszkadza :-)
To moje Szczęście
kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna![]()
![]()