Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
sandraha gratulacje,jestesmy w tym samym tygodniu ciazy) masz jakies objawy ?
:-):-):-) twoje malenstwo jest starsze od mojego tylko o 1 dzien
:-)
wczoraj brzuchol na @ mnie pobolewal ale dzisiaj jak na razie spokoj... nic sie nie dzieje.... wiec czuje sie calkiem normalnie tylko mam glowe w chmurak i ciagle marze o naszym bobasku 
a u ciebie jak??;-) a my juz spakowani i dzis zawozimy bagaz i jutro w droge, tak więc u was dziewczyny bedzie się działo to po powrocie proszę o relacje co u której się wydarzyło. My na staranka się nienastawiamy bo raczej nie bedzie możliwości no chyba że.............. zobaczymy co ma być to i tak bedzie.![]()

już niedługo koniec I trymestru, więc myślę, że pomału mdłości będą mijać
brzuszka prawie wcale nie widać...tylko czasem wieczorkiem, ale myślę, że to też niebawem będzie się zmieniać:-)
) Sóweczkę machającą do nas rączkami i nóżkami

Witam dziewczyny:-)
Następną wizytę i mam nadzieję, że USG mam 13 sierpnia, więc mam nadzieję, że już zobaczymy (bo mam nadzieję, że Mężuś będzie razem ze mną) Sóweczkę machającą do nas rączkami i nóżkami
![]()
nie martw się jeszcze troche i koniec smutnych dni u mnie przeszły jak ręką odjął hehe co teraz czuje się swietnie