• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
sandraha gratulacje,jestesmy w tym samym tygodniu ciazy:)) masz jakies objawy ?

ale numer :tak::-):-):-) twoje malenstwo jest starsze od mojego tylko o 1 dzien :) hihihi czuje sie normalnie... dzisiaj powinnam dostac @ ale na szczescie jej nie ma :tak::-):-D wczoraj brzuchol na @ mnie pobolewal ale dzisiaj jak na razie spokoj... nic sie nie dzieje.... wiec czuje sie calkiem normalnie tylko mam glowe w chmurak i ciagle marze o naszym bobasku :tak::tak: a u ciebie jak??

HEJKA:-)
;-) a my juz spakowani i dzis zawozimy bagaz i jutro w droge, tak więc u was dziewczyny bedzie się działo to po powrocie proszę o relacje co u której się wydarzyło. My na staranka się nienastawiamy bo raczej nie bedzie możliwości no chyba że.............. zobaczymy co ma być to i tak bedzie.:cool2:

miłej jazdy:-)dobrze sie bawcie;-)

ja mam objawy juz od jakis dwoch tygodni mam mdlosci i mi sie nic nie chce i to mnie dziwi,ze tak wczesnie,martwie sie tym torbielem chociaz gin powiedzial,ze jest dobrze i mam sie nie martwic i ogolnie sie martwie czy wszystko bedzie ok,bo teraz na wizycie gin tylko widzial pecherzyk ale jest w porzadku i kazal przyjsc w poniedzialek,ach mieszane mam odczucia:(raz mysle,ze jest dobrze raz ze sie nie ulozy...

Witam dziewczyny:-)

Przepraszam Was najmocniej, że nic się nie odzywam, ale ciężko mi czasem , bo dalej czuję się w kratkę...czasem mam strasznie ciężkie dni...wymiotuję cały dzień i nic nie mogę jeść...ale od piątku jak mam mdłości to tylko rano i nawet jak zwymiotuję to potem już jest dobrze i mogę jeść prawie wszystko:-D już niedługo koniec I trymestru, więc myślę, że pomału mdłości będą mijać:-D brzuszka prawie wcale nie widać...tylko czasem wieczorkiem, ale myślę, że to też niebawem będzie się zmieniać:-)

Następną wizytę i mam nadzieję, że USG mam 13 sierpnia, więc mam nadzieję, że już zobaczymy (bo mam nadzieję, że Mężuś będzie razem ze mną:tak:) Sóweczkę machającą do nas rączkami i nóżkami:-D

Postaram się odzywać częściej, ale jak mam lepszy dzień to jeżdżę i załatwiam jeszcze sprawy związane ze zmianą nazwiska i zameldowania, bo wcześniej to wcale nie miałam do tego siły:-p

Kochane ja jestem cały czas z Wami i oczywiście cały czas o Was myślę i wiem, że też jesteście z nami:-D

Buziaczki kochane:-)

reklama
HEJKA:-)
Witam dziewczyny:-)

Następną wizytę i mam nadzieję, że USG mam 13 sierpnia, więc mam nadzieję, że już zobaczymy (bo mam nadzieję, że Mężuś będzie razem ze mną:tak:) Sóweczkę machającą do nas rączkami i nóżkami:-D

trzymam kciuki za wizyte:tak:nie martw się jeszcze troche i koniec smutnych dni u mnie przeszły jak ręką odjął hehe co teraz czuje się swietnie:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry