Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agnieszka - ja muszę się do Ciebie przejechać i przetrzepać Ci tyłek. Na bank wszystko ok z przyszłą narzeczoną dla mojego uparciucha. :-):-)A kopniaki, a wcześniej takie pukanie poczujesz za niedługo.Madziass Cóż za słodziak z tego Twojego synusia
Sandrahaha Ogromne gratulacje.
Maggie zazdroszcze Ci tych kopniaków ja jeszcze nie czuję. Mam nadzieję że wszystko ok z moim maleństwem, bo przez te stresy boję się.

To moje Szczęście

:-) Piękny..
:-)normalnie uwielbiam takie dzieciaczki
takie szczuplutkie i z włoskami
:-)kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna![]()
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciazeteraz tylko musze uwazac na siebie... :-)
![]()

Hej Dziewczynki,
Oj Kroptusiu, rośnie mój mężczyzna, rośnie i taki z niego spryciarz że aż się boje co z niego wyrośnie. Np. dziś w nocy koło 5 położyłam się na prawym boku i widać mało miejsca mu się zrobiło bo tak mnie zaczął tłuc że się obudziłam. No a dziś czekalismy sobie na autko, siedzimy a ten łup łup mi w brzucho - no to Mój już się ucieszył, rękę przykłada a bąblowi się znudziło i przestał. Jak tylko zabrał rękę to znowu kopniak - no i tak się przekomarzał z tatusiem. :-)
Agniesiak - to raczej indywidualna sprawa. Ja już od +/- 2 tygodni czułam popukiwanie a pare dni temu to popukiwanie stało się mocniejsze i przekształciło w kopniaczki. I wcześniej to było tak raczej pod wieczór tylko jak już leżałam w łóżku, a teraz właśnie zdarzyło się o 5 rano, po śniadaniu, troche w ciągu dnia. Wieczorem jest największa jazda. Ogólnie maluch wczesniej reagował u mnie na kwaśne żelki, lemoniade - nie wiem czy dobre były i pukał że więcej dać czy wręcz odwrotnie
Kochana a właśnie ja mam takie pytanko.. kiedy można poczuc te kopniaczki?, tzn w którym tygodniu ciąży Ty poczułaś??:-)
Dziś przywalił konkretnie (widać były jak skóra się wybrzuszyła) jak zjadłam gołąbki. 
podpisuje sie, zoltaczka to przypadlosc maluszkow i nic nie poradzimy oby tylko na tym sie skonczylo :-) ps. Patrysia widze ze 24 sie dowiesz czy synus...ja cicho licze ze swojego wtedy juz bede miec przy sobie![]()
hehe no też i racja możliwe że synuś będzie już z tobą:-)To moje Szczęście
kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna![]()
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciazeteraz tylko musze uwazac na siebie... :-)
![]()
Agniesiak - to raczej indywidualna sprawa. Ja już od +/- 2 tygodni czułam popukiwanie a pare dni temu to popukiwanie stało się mocniejsze i przekształciło w kopniaczki. I wcześniej to było tak raczej pod wieczór tylko jak już leżałam w łóżku, a teraz właśnie zdarzyło się o 5 rano, po śniadaniu, troche w ciągu dnia. Wieczorem jest największa jazda. Ogólnie maluch wczesniej reagował u mnie na kwaśne żelki, lemoniade - nie wiem czy dobre były i pukał że więcej dać czy wręcz odwrotnieDziś przywalił konkretnie (widać były jak skóra się wybrzuszyła) jak zjadłam gołąbki.
![]()