• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

hej dziewczynki odebrałam wczoraj wyniki badań i nie wiem czy nie będe musiała powtórzyć żelaza. Bo według tego badania mam strasznie niskie żelazo 22.12 ug/dl norma 50 - 155. Nie wiem czy to możliwe bo jak robiłam przed ciążą 3 miesiące temu to miałam 173 ug/dl czyli przekroczone. Czyżby tak spadło, troche się martwie bo staram się dobrze odżywiać :-( W poniedziałek ide do gin to zobaczymy co powie.

reklama
To moje Szczęście
Madzia - piekne maleństwo - strasznie to wzruszające...
Taki mały prywatny cud :)

kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna :tak::tak::tak:
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciaze :tak::tak::tak: teraz tylko musze uwazac na siebie... :-):tak::tak:
dpnnakggpb1fr4inn3h.jpg
Sandra - CUDNIE!!
ja mam objawy juz od jakis dwoch tygodni mam mdlosci i mi sie nic nie chce i to mnie dziwi,ze tak wczesnie,martwie sie tym torbielem chociaz gin powiedzial,ze jest dobrze i mam sie nie martwic i ogolnie sie martwie czy wszystko bedzie ok,bo teraz na wizycie gin tylko widzial pecherzyk ale jest w porzadku i kazal przyjsc w poniedzialek,ach mieszane mam odczucia:(raz mysle,ze jest dobrze raz ze sie nie ulozy...
Justyś ja dość szybko miałam mdłości, po kolei:
1. tydzień po zapłodnieniu odrzuciło mnie od papierosów i upiłam się lapmką wina
2. 9 - 10 dni po zapłodnieniu zaczęły się mdłości i osłabienie
3. test zrobiłam 12 dnia (2 dni przed terminem @) i juz była druga slabiutka kreseczka

Więc nie martw się mdłościami tak wcześnie - widocznie taki twój urok - niektóre z nas tak reagują na zmiany poziomu hormonów więc powinnas się cieszyc bo to znaczy że wszystko jest w najlepszym porządeczku! :)

dzis jak na razie czuje sie dobrze ale zobacze co bedzie po poludniu,bo wczoraj bylo strasznie;))

Kochana ile ja bym dała aby mieć takie złe samopoczucie:tak:, będzie dobrze.
Ja powinnam dziś okres dostać, ale go nie widać, nie cieszę się bo ostatnio miałam po 10 dniach po spodziewanym, bolą tylko mnie piersi i sudki, poza tym klucia w podbrzuszu i zawroty głowy:tak: i dużo śpię . Zobaczymy. Mam nadzieję że teraz go nie dostanę. miłego dnia kochane.

Hej dziewczyny :) Ja już po urlopie, teraz czekam na owocki :-). Dzisiaj mija mi 31 dzień cyklu. Miesiączki jeszcze nie mam chociaż od 3 dni brzuch mnie pobolewa. W ogóle to od kilku dni mam uczucie nabrzmiałego brzucha, tak jakby był wypełniony wodą. I na zmianę raz mam brzuch twardy a raz miękki. Dziwnie się ostatnio czuję. Niby byłam 3 tyg. na urlopie, powinnam być wypoczęta i odstresowana, a mam wrażenie, że jestem zmęczona, nic mi sie nie chce a mój własny brzuch poprostu mi przeszkadza...a może mój organizm ma juz dosyć tego rozprężenia i leniuchowania ;) i w ten sposób reaguje albo zmiana klimatu powoduje, że przed tą @ czuję się inaczej niż zwykle... Boję się bo jak to nie ciąża albo @ to może jestem na coś chora ??? Różne myśli mnie już dopadają i głupio sama się już zaczynam nakręcać.... Jutro chciałabym zrobić test, sama nie wiem ... robić go czy jeszcze poczekać... chciałabym go zrobić, ale boję się, że nic z tego... kurcze, nie chcę kolejnego rozczarowania...

Justys, a co Ty czułaś zanim zrobiłaś test ? Brzuch Cie bolał jak na miesiączkę ?? a oprócz tego czułaś nabrzmiały brzuch, piersi ??
Napisz mi proszę coś dokładniej jakie miałaś odczucia. Ja mam podobnie jak Ty nieregularne miesiączki i dlatego zastanawiam się czy nie będzie jeszcze za wcześnie na test...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :) Ja już po urlopie, teraz czekam na owocki :-). Dzisiaj mija mi 31 dzień cyklu. Miesiączki jeszcze nie mam chociaż od 3 dni brzuch mnie pobolewa. W ogóle to od kilku dni mam uczucie nabrzmiałego brzucha, tak jakby był wypełniony wodą. I na zmianę raz mam brzuch twardy a raz miękki. Jutro chciałabym zrobić test, sama nie wiem ... robić go czy jeszcze poczekać... chciałabym go zrobić, ale boję się, że nic z tego... kurcze, nie chcę kolejnego rozczarowania...

Justys, a co Ty czułaś zanim zrobiłaś test ? Brzuch Cie bolał jak na miesiączkę ?? a oprócz tego czułaś nabrzmiały brzuch, piersi ??
Napisz mi proszę coś dokładniej jakie miałaś odczucia. Ja mam podobnie jak Ty nieregularne miesiączki i dlatego zastanawiam się czy nie będzie jeszcze za wcześnie na test...
ja kochana mialam cykle ostatnio 35 dniowe ale od 4 miesiecy testu nie robilam,bo jakos tak nic nie czulam,a i nadziei sobie nie robilam teraz dalo mi do myslenia to ze bylam zmeczona i po sniadaniu w pracy bylo mi tak jakos dziwnie,a tak na 90 % zaczelam myslec,ze to fasolka jak zaczelam byc strasznie glodna i przestalo mi moje ulubione piwko smakowac;)brzuch mnie pobolewal ale nie tak mocno jak na @ i tak sobie pomyslalam zrobie testa,szlam z pracy,kupilam i wyszly dwie krechy nawet nie czekalam na rano,ja bym ci radzila zrob testa i zobaczysz,trzymam kciuki,a jak dlugie masz cykle?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry