• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Jeszcze Justys nie robiłam testu:-(. Kupiłam dzisiaj dwa ale normalnie boję się go zrobić, nie chcę kolejnego rozczarowania :-(. Ale nadal mnie delikatnie brzuch pobolewa i dzisiaj cały dzień był twardy.... Może jutro się odważę i zrobię test.
Buziaki.

DZIEN DOBRY:-)
Dzisiaj na cały dzien moja siostra z dzieciaczkami przyjeżdza co wieczorem zaglądne:tak:

AGAPAS testuj testuj kochana i na pewno ujżysz 2 kreseczki;-)
MADZIAS jak się czujesz jak synek się sprawuje:-)

Czesc dziewczyny:) ale u mnie dzis slonko swieci,super tylko ze ja ostatnio slaba jestem jak nie wiem,balagan w domu,ze hej dobrze ze mam urlopek to moge poleniuchowac,mecza mnie dlosci ale co tam wszystko zniose oby tylkoz fasolkiem bylo ok:) milego dnia dziewczyny:)aha,a co tam u KROPTUSI wiecie moze cos jak sie czuje i jak tam ten jej maly lobuziak;)
MADZIASKU JAK SIE SPRAWUJE TWOJ MALU BABELEK ?

Hej Girls,

Wyludniło sie na tym wąteczku. Ale pocieszające jest że co i rusz fasolka się trafia. :-)

agapas - zatestowałaś?

A tak wogóle to cześć dziewczynki.Miłego dnia Wam życze,pogoda dzisiaj będzie ładniusia
Kroptusiu,Maggie jak sie czujecie ?
Kroczek,Ola co u Was?
Madziaas - nie wiem czemu ale czuć od Ciebie ciepełko i optymizm - musisz być bardzo szczęśliwa choć pewnie zmęczona?
U mnie po malutku. Cały czas walcze z twardym brzuszkiem, no i ostatnio coś mnie kłuje. Jak dla mnie to najchętniej żeby już był grudzień. 17.08 idę na usg połówkowe i troszke się denerwuje ale będzie dobrze. Ucałuj ode mnie Kacperka :tak:

reklama
Kurcze dziewczynki nie testowałam jeszcze - zbieram się do tego odkąd wróciłam z wczasów, ale boję się trochę :-(. Nie mam odwagi spojrzeć prawdzie w oczy ;-).
Patrysia86 chciałabym trzymać Cię za słowo :-).

Ale pierwszy krok juz zrobiłam - kupiłam testy :-D, mam nadzieję, że w ciągu weekendu ZROBIĘ TO !!!!!

Ściskam cieplutko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry