• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej dziewczynki.Mój mały budzi sie tak co 3 godziny na jedzenie,a w nocy nawet częściej.
Maggie masz racje mam w sobie dużo optymizmu i jestem szczęśliwa chociaż troche zmęczona,ale mąż mi pomaga:)
Przesyłam Wam dziewczynki dużo ciepełka:))
Maggie odpoczywaj dużo,pozdrowiłam Kacperka od Ciebie;) Dzisiaj jest troszke niespokojny i cały czas ze mną leży
Czy któraś z Was wie coś o cesarce?Ja mam już szew ściągnięty ale z jednej strony zauważyłam że na około blizna jest fioletowego koloru:(

reklama
Witajcie dziewczyny!
Sandrahaha-spoznione. ale serdeczne gratulacje!
Nie wiem czy ktos jeszcze zafasalkowal ostatnio?
Madziaas-masz slodkiego synka.
Ja sobie odpuszczam na 2 miesiace starania wiec ten cykl bezstresowo i bez emocji. Dlatego tez wpadam na to forum znacznie rzadziej.

Czy któraś z Was wie coś o cesarce?Ja mam już szew ściągnięty ale z jednej strony zauważyłam że na około blizna jest fioletowego koloru:(

ja jestem po cc i to normalne że taki siniak jest z dnia na dzień będzie lepiej:tak:używaj TANTUM ROSA na przemywanie rany lepiej się będzie goić;-)

No i ja tez z kawka siedze i was podczytuje:-):-):-) Pozdrawiam wszystkie :-)i szczegolne usciski przesylam dla Kacperka bo z nim sie jeszcze nie witalam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry