Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczynki
Ja sie fatalnie czuje,od kilku dni ćmiła mnie głowa,ale od 3 w nocy boli mnie już nieźle.Ledwo żyje![]()
Sypie duuużo herbatki i nie słodzi i jest taka mocna i wypija
Robale przykro mi, że Cię to spotkało. Trzymam za Ciebie kciuki i również mam nadzieję, że niedługo i nam sie uda.
. Bardziej boli to ze robię wszystko aby donosić, a tak się kończy. My kobiety które pragniemy mieć dzieci mamy problemy albo z zajściem w ciąże albo z donoszeniem. A te które nie chcą rodzą i rodzą. Ale głowa :-)do góry
i nam się udaOwszem przykre ale się nie poddaję, nie mogę. Bardziej boli to ze robię wszystko aby donosić, a tak się kończy. My kobiety które pragniemy mieć dzieci mamy problemy albo z zajściem w ciąże albo z donoszeniem. A te które nie chcą rodzą i rodzą. Ale głowa :-)do góry
i nam się uda
:-)

Owszem przykre ale się nie poddaję, nie mogę. Bardziej boli to ze robię wszystko aby donosić, a tak się kończy. My kobiety które pragniemy mieć dzieci mamy problemy albo z zajściem w ciąże albo z donoszeniem. A te które nie chcą rodzą i rodzą. Ale głowa :-)do góry
i nam się uda
. Sama znam kilka takich przypadków... kurcze i te dzieci są z reguły zdrowe, żadnych alergii...chociaż często zaniedbane, brudne i niedokarmione.
.
. Trzymam kciuki !!