• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie po dlugiej nieobecnosci- u mnie nadal bez zmian- rozpoczne 8 cykl i pomalu sie poddaje ze uda sie do 12 miesiecy nam zajsc- az drze na mysl o lekarzach i badaniach- takze jednym slowem - KIEPSKO u mnie.
Gratuluje nowych fasolek.
Zycze szczesliwego rozwiazania mamuskom- one wiedza, ktore.
Dodam, ze pojawie sie dopiero zafasolkowana. Nie zrozumcie mnie zle- ale komentarze typu- glowa do gory, napewno sie uda wogole do mnie juz nie docieraja. Nie bede |Wam psula nastroju...

reklama
Witajcie po dlugiej nieobecnosci- u mnie nadal bez zmian- rozpoczne 8 cykl i pomalu sie poddaje ze uda sie do 12 miesiecy nam zajsc- az drze na mysl o lekarzach i badaniach- takze jednym slowem - KIEPSKO u mnie.
Gratuluje nowych fasolek.
Zycze szczesliwego rozwiazania mamuskom- one wiedza, ktore.
Dodam, ze pojawie sie dopiero zafasolkowana. Nie zrozumcie mnie zle- ale komentarze typu- glowa do gory, napewno sie uda wogole do mnie juz nie docieraja. Nie bede |Wam psula nastroju...

Trzymam kciuki i wierze ze Wam tez sie uda.
Głowa do góry.;-)

Witam was dziewczynki ja właśnie wróciłam od gina niestety jest jeszcze ślad po krwiaczku także duphaston do 12 tyg.
Miałam dzisiaj usg dzidzia ma już przeszło 16 mm, wkońcu założyła mi karte ciąży :tak:
Następna wizyta za 3 tyg i usg wtedy już przez brzuszek :-) ma określić przezierność karkową czy jakoś tak.
Złapałam też jakąś infekcje więc przepisała mi maść i globułki ale stwierdziła że w ciąży to częsta przypadłość.
Mam również powtórzyć żelazo stwierdziła że nie możliwe żeby spadło mi do 22 bo mam dobrą morfologie, także znów kłucie :wściekła/y:

Witam was dziewczynki ja właśnie wróciłam od gina niestety jest jeszcze ślad po krwiaczku także duphaston do 12 tyg.
Miałam dzisiaj usg dzidzia ma już przeszło 16 mm, wkońcu założyła mi karte ciąży :tak:
Następna wizyta za 3 tyg i usg wtedy już przez brzuszek :-) ma określić przezierność karkową czy jakoś tak.
Złapałam też jakąś infekcje więc przepisała mi maść i globułki ale stwierdziła że w ciąży to częsta przypadłość.
Mam również powtórzyć żelazo stwierdziła że nie możliwe żeby spadło mi do 22 bo mam dobrą morfologie, także znów kłucie :wściekła/y:
Współczuję tego kłucia no ale będziesz wiedziała co i jak:tak:

Dziewczyny mam pytanie, bo zapomniałam zadzwonić do lekarza, a jutro chcę do niego iść...na wypisie ze szpitala z 20 lipca mam, że zalecane jest zrobienie badań na toksoplazmę, różyczkę, cytomegalię i chlamydię...ale jak dzwoniłam do lekarza umówić się na wizytę to nic nie mówił, że mam to zrobić...myślicie, że i tak mogłabym jutro to zrobić, żeby wyniki mieć na wizytę???

Chodzi o zrobienie badań bez skierowania
biggrin.gif
bo jutro musiałabym jechać na 7 do laboratorium i nie wiem co robić???
confused.gif

Dziewczyny mam pytanie, bo zapomniałam zadzwonić do lekarza, a jutro chcę do niego iść...na wypisie ze szpitala z 20 lipca mam, że zalecane jest zrobienie badań na toksoplazmę, różyczkę, cytomegalię i chlamydię...ale jak dzwoniłam do lekarza umówić się na wizytę to nic nie mówił, że mam to zrobić...myślicie, że i tak mogłabym jutro to zrobić, żeby wyniki mieć na wizytę???

Chodzi o zrobienie badań bez skierowania
biggrin.gif
bo jutro musiałabym jechać na 7 do laboratorium i nie wiem co robić???
confused.gif

pewnie że tak ale za nie płacisz;-)w sumie te badania i tak nie są refundowane przez NFZ co śmiało idz rób badania:tak:

Witam!
Dziś dzień jakiś taki niezbyt zachęcający, może i dobrze bo dziś drugi dzień po urlopie i trochę mniej żal.

Agapas ja też wierzę, że nam się w końcu uda, ale czasem mam gorszy dzień tak jak wczoraj. Myślałam, że za drugim razem nie będziemy się tak martwić, ale to nie takie proste- latka lecą córcia coraz starsza marzy o siostrzyczce a tu nic. Oboje wychodziliśmy z założenia, że rodzina to min. 4 osoby. Marzyła man się trójeczka brzdąców, ale na to to już chyba nie ma co liczyć, oby była dwójka.

Pozdrawiam wszystkie pragnące zafasolkować!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry