Agniesiak85
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki. Chciałam sie Wam pochwalić,że 27 lipca o godzinie 21 urodziłam przez cesarskie cięcie synusia![]()
Mega gratulacje!!!!:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczynki. Chciałam sie Wam pochwalić,że 27 lipca o godzinie 21 urodziłam przez cesarskie cięcie synusia![]()
Ode mnie też :-):-):-) I wiesz, głupio mi prosić, ale jakbyś miała chwilkę to może jakąś foteczkę byś wrzuciła.
Patrysiu - Ty się pytałaś o aguniaka, tak? Tak więc, rozmawiałam z nią i mam nadzieję że mogę napisać: z dzidzią ok, z nią też, tylko od 2 tygodni jej mąż jest w szpitalu (coś z płucami) więc niezły stresik niestety.
Gratulacje Madziaas właśnie włączyłam BB i taka nowinka. No to masz już ze sobą to wyczekiwane maleństwo! Strasznie się cieszę.
A tak wogóle to cześć dziewczynki. Trzymajcie kciuki bo mamy wyjść dzisiaj ze szpitala i mam nadzieje,że to sie nie zmieni
A tak wogóle to cześć dziewczynki. Trzymajcie kciuki bo mamy wyjść dzisiaj ze szpitala i mam nadzieje,że to sie nie zmieni