• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć Dziewczyny,

Kochana to ja trzymam kciuki baardzo mocno żebyście już dziś wyszli do domku. Tym bardziej że nie mogę się doczekać zdjęć Twojego Słodziaka ;-):-)

Wzieli mi małego na badania czy nie ma żółtaczki:(( On ma śniadą cere,ale sie zastanawiaja czy nie jest coś żółty.Mam nadzieje,że wyniki wyjdą dobrze

A to jest zdjątko mojego brzusia 17tc:-)

Kochana super brzusio:-)

kochane musze sie pochwalic mam dwie mocne krechy na tescie:-):-):-):-)boze ale mi sie rece trzesa!

Super wiadomości:-) gratuluję:-)

Madziaas gratuluję Maleństwa:-)

Kochane przepraszam, że nie pisałam, ale cały czas mam przeboje z nudnościami i złym samopoczucie:confused: buziaczki dla wszystkich:-)

:-):-):-) mi też ręcę aż drżały i cała byłam zakręcona. Może jak brzuszek Cie boli to łyknij nospe. To najlepszy przyjaciel kobiet w ciąży. A powiedziałaś już Sprawcy Czynu?? :-D

no,nie wytrzymalam i powiedzialam tak troche prze telefon wiem glupio tak ale ma byc pozno z pracy i chyba bym nie dotrwala;)tak sie ciesze,bo sie naprawde nie spodziewalam,a M chyba w szoku,bo sie zaraz rozlaczyl pewnie sie boi co bedzie dalej bo juz jednego fasolka stracilismy ale wtedy to juz od poczatku mialam czarne mysli a teraz nie

reklama
a testa sie zdecydowalam zrobic,bo zauwazylam,ze ostatnio mi nie smakuje piwko mam mdlosci i mam wilczy apetyt,no ale wszystko zwalalam na przemeczenie i zblizajaca sie @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry