• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
a ja dalej czekam i nie wiem co robic kupic test,czy nie kupowac chociaz wam powiem,ze jakbym miala regularne cykle to napewno bym myslala,ze to fasolka,bo dosc dziwnie sie ostatnio czuje chociaz moze to po prostu zwykle przemeczenie,brzuch raz boli raz nie,ach mam dosc tej niepewnosci i nadzieji co miesiac...

kurcze, to mamy tak samo ... ja co prawda jestem obecnie w środku cyklu, ale zawsze pod koniec mam ten sam problem. Ta niepewność, nadzieja i kolejne rozczarowanie :baffled: .... porażka...
Ale mam nadzieję jednak, że niedługo i nam się uda ;-) więc testuj jutro, testuj ... a ja trzymam kciuki !!

Ale Ci zazdroszczę:-D Piękny Bałtyk:tak::-D Ja za rok z M i nasza dzidzią jedziemy nad morze:tak: Już mamy ustalone:tak::-D W tym roku niestety nie wypaliło ale za rok to na bank:-D

Agniesiak85 ja będę zazdrościła Ci za rok jak będziesz tutaj ze swoją dzidzią... Powiem Ci, że mnóstwo tu młodych matek ze swoimi dzieciaczkami a ja poprostu nie mogę się opanować i zaglądam prawie do każdego wózka...

:-( dzień dobry @ przylazła ale co tam zaczyna sie nowy cykl i nowe nadzieje mysle ze teraz zadziej bede do was zagladac bo w tym m-cu to mamy male szanse bo tempka bedzie zaklocona i warunkow brak bo na pielgrzymce bedziemy a tam to raczej ciezko i bedziemy zmeczeni. :rofl2:
narazie musze robic zakupy i pomalu zaczac pakowanko:happy:

:-( dzień dobry @ przylazła ale co tam zaczyna sie nowy cykl i nowe nadzieje mysle ze teraz zadziej bede do was zagladac bo w tym m-cu to mamy male szanse bo tempka bedzie zaklocona i warunkow brak bo na pielgrzymce bedziemy a tam to raczej ciezko i bedziemy zmeczeni. :rofl2:

Trzymaj się i będziemy o Tobie myśleć

Aslowik bardzo mi przykro że jednak @ przyszła. Pamiętaj że jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki za kolejny cykl :tak: napewno się uda.
Niech ta pielgrzymka będzie też w tej intencji i napewno się uda :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry