• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No kroptusiu musisz uwazac na siebie.. i M wysylaj do sklepu:) chociaz jeszcze kupi nie to co trzeba.. roznie z tym bywa wiec uwazaj:)

nooo ogolnie chodzi sam ale ja jestem architekt wnetrz w tym zespole i rownoczesnie glowny ksiegowy, on mini doradca i wykonawca....wiec sama musze wybrac kolor farby na gladzie czy dodatki do kafli, odpowiednia umywalke bo mi kupi za mala czy szafke bo juz chcial zwykla biala a ja chce zrobic z odrobina drewna lazienke :-) no i ja prowadze rachunki ile zostalo kaski co mozna sie szarpnac co nie, gdzie przyciac koszty, na czym zaoszczedzic...wielka glowa od cyferek :-)no ale juz 2 podejscie zaliczone i poki co odpoczywam :)))

reklama
heheheh to tak jak u mnie z tym roznica ze ja tez jestem wykonawcą.. sama klade glazure i teratote:)

hihi tak czy owak ktos musi :-) nie wyobrazam sobie by 1 osoba robila wsio, zreszta to super tak razem, przynajmniej dla mnie choc jezdze jak musze, kolega nas podwozi pod sklep i zabiera a i tak mam dosc...zostala mi wanna i grzejnik a reszta to potem drobiazgi

jesli moge doradziw wanne to 150cm to taka w sam raz mozna sie lekko polozyc czy tez usiasc i oprzec z wyprostowanymi nogami.. i zwroc uwage na spad aby nie byl prosty (nie da sie wylozyc) i zeby byl nie za wielki bo nie da sie siedziec

jesli moge doradziw wanne to 150cm to taka w sam raz mozna sie lekko polozyc czy tez usiasc i oprzec z wyprostowanymi nogami.. i zwroc uwage na spad aby nie byl prosty (nie da sie wylozyc) i zeby byl nie za wielki bo nie da sie siedziec

no u nas wanna pod znakiem zapytania czy wogole wymieniamy i nie mamy duzego wyboru z uwagi na wymiary lazienki musi byc identyczna jak stara a stara ma 68/166 wiec gdzies w tych okolicach, moze ciut wiecej, mniej na dlugosc bo dluzsza sie juz nie zmiesci a krotka to za krotka, wsyzstko na wymiar bo mala lazienka, wanna od sciany do sciany w sumie na cala dlugosc lazienki :) ale to sie zobaczy jak bedzie jak skujemy kafelki stare czy trzeba podmurowke robic

no to faktycznie mala.. u nas by weszla wann 160 max bo ida rury od kaloryfera ale stwierdzilismy ze 150 starczy weszlam do wanny tesciow bo oni taka maja i mi starczyla.. a jesli chodzi o moj dom to marzy mi sie wanna z przysznicem ale niestety mamy fikusna lazienke i pomazyc tylko moze.. ale chociaz moze z hydromasazem.. ciekawe czy to cos daje na celulit..

no to faktycznie mala.. u nas by weszla wann 160 max bo ida rury od kaloryfera ale stwierdzilismy ze 150 starczy weszlam do wanny tesciow bo oni taka maja i mi starczyla.. a jesli chodzi o moj dom to marzy mi sie wanna z przysznicem ale niestety mamy fikusna lazienke i pomazyc tylko moze.. ale chociaz moze z hydromasazem.. ciekawe czy to cos daje na celulit..

Witajcie oj tak taka wanna z hydro to by sie przydała.

Kroptusiu odpoczywaj i niczym się nie martw

Aslowik no myślę ,że faktycznie możesz jutro testować bardzo Ci dopinguję bo ja testuję zaraz po tobie :-)

oj nie taka mala :-) skoro Ty proponujesz 150 a ja mam 166 :-):-) mi calkowicie wystarczy cala sie mieszce i kompiu kompiu na calego....gorzej z M ... 193 cm wzrostu :-) bo ja 164 :-p ale tez mi sie marzy kiedys moze jak bedzie domek wieksza...myslelismy nad kabina ale juz nie mam gdzie jej wetknac :-p

Katia - odpoczywam....a jedyne czym sie martwie to porodem...mialam jeden gazetowy jak to mowie i modle sie by ten byl NORMALNY ...

reklama
oj nie taka mala :-) skoro Ty proponujesz 150 a ja mam 166 :-):-) mi calkowicie wystarczy cala sie mieszce i kompiu kompiu na calego....gorzej z M ... 193 cm wzrostu :-) bo ja 164 :-p ale tez mi sie marzy kiedys moze jak bedzie domek wieksza...myslelismy nad kabina ale juz nie mam gdzie jej wetknac :-p
w sumie jesli faktycznie starczy to oki.. gorzej z M.. niestety kolana musi podkurczac:)
:zawstydzona/y:dzis to ona nie przylezie bo sie mnie boi ale jutro rano to na 100%
tak wiec nie wiem czy kupic lepiej kilka piwek czy test:sorry:

niestety musisz sama zdecydowac:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry