Madziaas
Już jesteś:)
I dobrze kochana,odpoczywaj jak najwięcejDobrze dużo śpię i teraz jestem troszkę mądrzejsza. Staram się nie przemęczać i słuchać własnego organizmu.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I dobrze kochana,odpoczywaj jak najwięcejDobrze dużo śpię i teraz jestem troszkę mądrzejsza. Staram się nie przemęczać i słuchać własnego organizmu.

O ludzie tak długo musisz czekać?Tak to niestety jest. Ja byłam we wtork na betce i muszę na wyniki czekać tydzień bo wysyłaja krew do Łodzi i dopiero tam badają. Masakar
Tu w ogóle sie coś wyciszyło ostatnio:-(Jak mnie nie było 3 miesiące to też tak cicho tu było za dnia?
No tak,ale nie wiedziałaśNo sama się zdziwiłam ale zapomniałam zapytać zanim zapłaciłam jak długo mam czekać na wyniki a potem to już mi było szkoda kasy. Tyle tylko że to i tak będzie nieaktualne bo w sobotę lekarz mi powie co i jak i jaki wiek ciązy.
Kroptusia urodziła synusia,ostatnio coś jej tu nie ma:-(Kroptusia zapewne już urodziła. Ale na prawdę widzę, że dziewczyny mało piszą.