• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dobrydzień:happy:

U mnie tak jest, ze zmusiłam M do tego aby nasze problemy rozwiązać za pomocą osób trzecich. Powiedziałam mu, ze mam dosyć bycia tylko tą posiadaną w domu od sprzątania, gotowania i prania.
A ten podjął pierwszy krok i czy chcę czy nie bierze mnie co wieczór:zawstydzona/y:
Ale mi to pomału zaczyna się podobać:sorry::zawstydzona/y:
A ja go wykorzystałam i spełniłam jedno swoje pragnienie, szalony sex u jego znajomych o północy za ich domem a od sąsiadów dzieliło nas tylko kilka rzadko rosnących drzew a w oknach było widać, że sąsiedzi jeszcze nie spali:-D

Cześć dziewczynki.
Kiniu na pewno będe trzymała kciuki za ten cykl
Aga mnie też od czasu do czasu pobolewa brzuch, a teraz jak większość czasu leżę to jak wstanę to nawet częściej (chyba mięśnie) ale lekarz mi powiedział, że poki nie ma plamienia i krwawienia to nie powinnam się martwić.
Madziu pisałaś coś o książce. Napisz mi proszę jaki jest jej tytuł
"W oczekiwaniu na dziecko":-)

Zawsze chciałam zrobić coś na pograniczu ryzyka a najlepsze to jest to, że jego kolega wyszedł i nas wołał a M tylko wykrztusił "zzzzaraz". To się nazywa wykorzystać faceta:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry