• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Ech.. już jestem spowrotem :-)

nie wiem ale jakos nie wierze w to ze idzie sie wspaniale czuc na poczatku ciazy:) moje wszystkie kolezanki mowily mi,ze ledwo zyly,a i ja to znosilam ciezko ale czego sie nie robi do dzidzi,a tak po drugie to moze agapasku byc na zwolnienie poszla,czy nie bardzo mozesz?,ja pracowalam tylko do 11 wrzesnia i teraz juz siedze na L4 tak bym poszla od razu na zwolnienie ale mialam przedluzenie umowy imusialam jakos przerobic do tego 11,a jak sie dowiedzialam o fasolce to mialam trzy tygodniowy urlop i caly czas lezalam

Wiesz co no może i mogłabym posiedzieć troche w domu, ale co ja tam bedę robiła ?? W pracy to sie do czegoś mobilizuję a w domu.... hm... Jesli chodzi o pracę to nie byłoby problemu. Mam już uregulowaną sytuację, umowę na stałe mam od 3,5 roku. Ale jak tylko lekarz mi powie, że powinnam posiedzieć trochę w domu to oczywiście tak zrobię i nie wykluczone, że da mi zwolnienie na te bóle brzucha... własnie zobaczymy co mi powie w środę.
A samą pracę mam spokojną, biurową, więc nie za bardzo się przemęczam fizycznie... dlatego chciałabym jeszcze popracować troszkę :-)

Ech.. już jestem spowrotem :-)

Wiesz co no może i mogłabym posiedzieć troche w domu, ale co ja tam bedę robiła ?? W pracy to sie do czegoś mobilizuję a w domu.... hm... Jesli chodzi o pracę to nie byłoby problemu. Mam już uregulowaną sytuację, umowę na stałe mam od 3,5 roku. Ale jak tylko lekarz mi powie, że powinnam posiedzieć trochę w domu to oczywiście tak zrobię i nie wykluczone, że da mi zwolnienie na te bóle brzucha... własnie zobaczymy co mi powie w środę.
A samą pracę mam spokojną, biurową, więc nie za bardzo się przemęczam fizycznie... dlatego chciałabym jeszcze popracować troszkę :-)
No to fajną masz prace,ja szybko poszłam na L4

No właśnie, ale to zalezy od rodzaju wykonywanej pracy i trochę pewnie też od ludzi z którymi współpracujemy :-). Jakbym miała warunki stresujące w pracy to pewnie też od razu poszłabym na zwolnienie... ale na szczęście nie jest tak źle :-):-D:-).

WITAM:-)
Urodzinki udane co bardzo mnie cieszy:-)

Napisze Ci potem na pw,pisałam ostatnio bo Agniesiak chciała:-)
Chciałam sie Wam pochwalić,że mój mały już ma skończone 2 miesiące a to zdjęcie z wczoraj:-)

buuuuuziaki dla Kacperka:-)

No właśnie ja się zastanawiam jeszcze nad tym że lekarz nie powiedział mi nic o witaminkach. Czy mam jakieś brać czy nie. Na razie mam brać tylko kwas foliowy. Nie wiem czy nie mam jakiegoś niedoboru a następną wizytę mam dopiero 19 października. Nie bedzie już za poźno na branie tych witaminek. Chodzi mi o to czy wiecie może czy one są niezbędne do rozwoju maluszka czy wystarczą poki co moje zapsay w organizmie?

witaminki dopiero po skończonym 12 tc do tego czasu kwas foliowy zupełnie wystarczy:tak:

Dobrydzień:happy:

U mnie tak jest, ze zmusiłam M do tego aby nasze problemy rozwiązać za pomocą osób trzecich. Powiedziałam mu, ze mam dosyć bycia tylko tą posiadaną w domu od sprzątania, gotowania i prania.
A ten podjął pierwszy krok i czy chcę czy nie bierze mnie co wieczór:zawstydzona/y:
Ale mi to pomału zaczyna się podobać:sorry::zawstydzona/y:
A ja go wykorzystałam i spełniłam jedno swoje pragnienie, szalony sex u jego znajomych o północy za ich domem a od sąsiadów dzieliło nas tylko kilka rzadko rosnących drzew a w oknach było widać, że sąsiedzi jeszcze nie spali:-D

szalony seks najlepiej smakuje :-D:-D:-D

A to torcik synka niestety nie mam zdjęcia jak zdmu****e świeczki bo był tak szcześliwy z torta że na zdjęciu tort stoi w miejscu a synek w ruchu że cały zamazany jest:rofl2:no trudno :sorry:

No właśnie, ale to zalezy od rodzaju wykonywanej pracy i trochę pewnie też od ludzi z którymi współpracujemy :-). Jakbym miała warunki stresujące w pracy to pewnie też od razu poszłabym na zwolnienie... ale na szczęście nie jest tak źle :-):-D:-).
No to fajnie.Ja mam prace po 12 i po 6 godzin.Ale praca z klientami,a są różni.....

WITAM:-)
Urodzinki udane co bardzo mnie cieszy:-)

buuuuuziaki dla Kacperka:-)

witaminki dopiero po skończonym 12 tc do tego czasu kwas foliowy zupełnie wystarczy:tak:

szalony seks najlepiej smakuje :-D:-D:-D

A to torcik synka niestety nie mam zdjęcia jak zdmu****e świeczki bo był tak szcześliwy z torta że na zdjęciu tort stoi w miejscu a synek w ruchu że cały zamazany jest:rofl2:no trudno :sorry:
Śliczny torcik.Wszystkiego najlepszego dla synusia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry