Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
koparkę już też bedzie miał bo kupionakinga85 kochana tak myślałam o Tobie i może mały nie ma jeszcze koparki mój na nią choruje taka wieeeelka z jednej strony traktor obraca się krzesełko i siadado koparki dostanie ją na3 urodzinki w lutym :-)a wogóle w jakiej kwocie chcesz się zmieścić?
taka: Smyk
też się nad tym zastanawiałam???? bo już trochę jest nas...Właśnie ktoś prowadzi, lub przymierza się to robienia listy na 2009r?
Witam nowe dziewczyny, oby każda z nas była tu jak najkrócej z miłym zakończeniem
Trzymam kciukihej kobietki:-)
jak fajnie, że powstał już ten wątek:-)
witam dziewczynki z planowania płci:-)
Jarzębinka, Agniesiak i Czarodziejka :-) chyba nikogo wiecej nie pominęłam:-)
my planujemy na styczeń:-)
i mam wielką nadzieję, że się uda:-)
pozdrawiam cieplutko w ten zimny wieczór:-)

Ja planuję testowanko na 21 stycznia jak @ wcześniej nie zawita

W maju nie przyjdzie @, czuje to;-)Witajcie!~:-)
trudno was nadgonic
kingus ja wlasnie mam @ i obym poki co miala!:-);-)z kims ci sie pomylilam!Ale jak w maju @przyjdzie to sie porycze
uciekam bo maz nadciaga:-)

Trzymam kciuki oby tak było
Rozpieszczaj, rozpieszczajWitam nowe dziewczynki!!!!!
Jutro Was nadrobie,bo musze ustapic kompa mężusiowi...
Własnie przejął chorobe ode mnie biedulka,ide go rozpieszczac;-)

Tez tak myślę, oby kazda z nas była najkrócej na tym wątkuWłaśnie ktoś prowadzi, lub przymierza się to robienia listy na 2009r?
Witam nowe dziewczyny, oby każda z nas była tu jak najkrócej z miłym zakończeniem