• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Agniesia tylko 2kg?!:szok: wow to maleńko
ja licząc całą ciąże przytyłam 14kg:eek::laugh2: no ale każda kobieta inaczej przechodzi ciążę. maleńka jeszcze może bujnąć Ci:tak::-);-)
Super ze wszystko oki!

Pozdrawiam was!
:happy:

WITAM:-)
AGNIESIAK no jak trzymamy wage :rofl2:mi już przybywa co nieco ostatnio w miesiącu przytyłam 3 kg :szok:a wcześniej po 2 kg a zaczełam od 1 kg hehe jestem ciekawa ile teraz oby nie 4:cool:ale golnie nie jest źle bo ostatnio ważyłam 56 co jak mi troche przybedzie to nic zgubi się po ciąży:-p
No tak dziewczynki.. 2kg:zawstydzona/y::-D Ale mój Dziubasek jeszcze pewnie nadrobi:-p:-D Patrysia ty to chudzinka.. 56kg:-) Też bym chciała tyle po ciązy ważyc:zawstydzona/y::tak::-)

czesc wszystkim:) dzis rano na tescie zobaczylam dwie kreseczki:) umieram ze szczescia:)
Gratuluję i życzę pięknego

Dzieńdoberek Wszystkim. Gotuję właśnie zupkę ale nie mogę znieść zapachu gotującego się mięsa. Bleeeeeeeeeeeeeeee.
Uroki ciązy:-)
A ja dziś opędzlowałam znów całe opakowanie koreczków śledziowych po kaszubsku:tak::-D

No tak dziewczynki.. 2kg:zawstydzona/y::-D Ale mój Dziubasek jeszcze pewnie nadrobi:-p:-D Patrysia ty to chudzinka.. 56kg:-) Też bym chciała tyle po ciązy ważyc:zawstydzona/y::tak::-)

nadrobi nadrobi ;-)ps.wiesz może to nie jest duzo 56 ale ja mam 158 :zawstydzona/y:co wiesz inaczej na mnie ta waga wyglada:tak:a teraz jak patrze to mi się na pewno przybrało już od ostatniej wizyty:rofl2:

Wiecie co mi M powiedział jak jedliśmy obiadek:eek:że już chciałby łóżeczko rozłożyć:rofl2:mówi że i tak zostały tylko 2 miesiące (bo tak czy siak miesiąc przed porodem rozstawilibyśmy łóżeczko):confused2:ja mówie ze jeszcze nie bo ja już wogóle będe myśleć tylko o narodzinach jak tak na łóżeczko bede patrzec i wogóle po co tak szybko hehe a M "jak chcesz ale ja już bym wystawił":rofl2:i tym sposobem pomyślałam że faktycznie 2 miesiące mi zostały do skompletowania wszystkiego bo trzeba już mieć szybciej torbe spakowaną do szpitala a ja nie mam wszystkiego synkowi kupione a co dopiero sobie:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
wpadam sie w sumie pożegnac bo zniknę z forum na troszkę.....
Pozdrawiam serdecznie
3majcie za mnie kciuki abym wróciła do was z dobrymi wiadomościami :))) i pozytywnym tescikiem.
BUZIOLE

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry