P
patrysia*
Gość
czesc wszystkimdzis rano na tescie zobaczylam dwie kreseczki
umieram ze szczescia
![]()
gratulacje!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czesc wszystkimdzis rano na tescie zobaczylam dwie kreseczki
umieram ze szczescia
![]()
Agniesia tylko 2kg?!wow to maleńko
ja licząc całą ciąże przytyłam 14kgno ale każda kobieta inaczej przechodzi ciążę. maleńka jeszcze może bujnąć Ci
:-);-)
Super ze wszystko oki!
Pozdrawiam was!
![]()
WITAM:-)
AGNIESIAK no jak trzymamy wagemi już przybywa co nieco ostatnio w miesiącu przytyłam 3 kg
a wcześniej po 2 kg a zaczełam od 1 kg hehe jestem ciekawa ile teraz oby nie 4
ale golnie nie jest źle bo ostatnio ważyłam 56 co jak mi troche przybedzie to nic zgubi się po ciąży
![]()

Ale mój Dziubasek jeszcze pewnie nadrobi
Patrysia ty to chudzinka.. 56kg:-) Też bym chciała tyle po ciązy ważyc
:-)czesc wszystkimdzis rano na tescie zobaczylam dwie kreseczki
umieram ze szczescia
![]()
Dzieńdoberek Wszystkim. Gotuję właśnie zupkę ale nie mogę znieść zapachu gotującego się mięsa. Bleeeeeeeeeeeeeeee.

No tak dziewczynki.. 2kgAle mój Dziubasek jeszcze pewnie nadrobi
Patrysia ty to chudzinka.. 56kg:-) Też bym chciała tyle po ciązy ważyc
:-)
co wiesz inaczej na mnie ta waga wyglada
a teraz jak patrze to mi się na pewno przybrało już od ostatniej wizyty
że już chciałby łóżeczko rozłożyć
mówi że i tak zostały tylko 2 miesiące (bo tak czy siak miesiąc przed porodem rozstawilibyśmy łóżeczko)
ja mówie ze jeszcze nie bo ja już wogóle będe myśleć tylko o narodzinach jak tak na łóżeczko bede patrzec i wogóle po co tak szybko hehe a M "jak chcesz ale ja już bym wystawił"
i tym sposobem pomyślałam że faktycznie 2 miesiące mi zostały do skompletowania wszystkiego bo trzeba już mieć szybciej torbe spakowaną do szpitala a ja nie mam wszystkiego synkowi kupione a co dopiero sobie
Kochana ja trzymam kciuki za Ciebie i za Twoje II kreseczki :-)Witam
wpadam sie w sumie pożegnac bo zniknę z forum na troszkę.....
Pozdrawiam serdecznie
3majcie za mnie kciuki abym wróciła do was z dobrymi wiadomościami)) i pozytywnym tescikiem.
BUZIOLE
Mi na początku wszystko śmierdziało,wszyscy sie dziwili o co mi chodzi- jeszcze jak nie wiedziałam o ciąży:-)Dzieńdoberek Wszystkim. Gotuję właśnie zupkę ale nie mogę znieść zapachu gotującego się mięsa. Bleeeeeeeeeeeeeeee.
Gratuluje:-)czesc wszystkimdzis rano na tescie zobaczylam dwie kreseczki
umieram ze szczescia
![]()