• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

DZIEŃ DOBRY:-)
Hej Dziewczynki,

Miłego dnia.

Pytałyście ostatnio o Aguniaka więc pozwole sobie napisać troszke co u niej. Narazie jest ok. Dostaje kuksańce od Małego. Przytyła 4 kg (grubasek przy niej jestem bo ja już 10 kg na plusie). Mąż troche w domu a trochę w szpitalu. Jej Mama kolekcjonuje ubranka a wózio i łóżeczko dostała. To chyba tyle. Hi hi, mam nadzieję że ochrzanu nie dostane.

to super że u nich w miare dobrze:-)no malutko przytyła ale to może przez te stresy:sorry:pozdrów ja od nas:tak:

MADZIAS moze wtedy jakieś inne mleczko alergiczne bedzie Kacperkowi służyć :sorry:mi tego samego dnia szło przyzwyczaić synka do picia tego mleczka ale ja to ogólnie nie miałam z nim problemu aby coś pił nowego do dziś ale jak synek twój się meczy to może pogadaj z lekarzem co:tak:

reklama
Cześć dziewczynki!
Mam problem może mi podpowiecie co zrobić. Jak może pisałam wizytę u swojego gina mam 19.10. Koleżanka namówiła mnie jeszcze na wizytę u podobno super gina ordynatora z Bełchatowa i zapisałam się na 20.10 czyli dzień po dniu. Troszkę się martwię bo mam leżeć a tu przyjdzie mi dwa dni pod rząd udać się w podróż po 30 i 50km. Troszkę mnie to martwi no nie ukrywam, że z jednej wypłaty nie wydolimy 200zł za wizyty plus paliwo no i jeszcze 24.10 mamy wesele i mój M pójdzie na nie na pewno tylko pewnie sam ale kasę trzeba dać. Myślałam żeby odwołać lub przełożyć tą wizytę u swojego gina i jak mi podpasuje ten nowy to bym sobie go zamieniła. Nie ukrywam że wolałabym rodzić w Bełchatowie bo podobno oddział noworodkowy jest odnowiony no i ten lekarz podobno jest super.

DZIEŃ DOBRY:-)

to super że u nich w miare dobrze:-)no malutko przytyła ale to może przez te stresy:sorry:pozdrów ja od nas:tak:

MADZIAS moze wtedy jakieś inne mleczko alergiczne bedzie Kacperkowi służyć :sorry:mi tego samego dnia szło przyzwyczaić synka do picia tego mleczka ale ja to ogólnie nie miałam z nim problemu aby coś pił nowego do dziś ale jak synek twój się meczy to może pogadaj z lekarzem co:tak:
Właśnie musze pogadać z lekarzem bo sie bidulek męczy

Cześć dziewczynki!
Mam problem może mi podpowiecie co zrobić. Jak może pisałam wizytę u swojego gina mam 19.10. Koleżanka namówiła mnie jeszcze na wizytę u podobno super gina ordynatora z Bełchatowa i zapisałam się na 20.10 czyli dzień po dniu. Troszkę się martwię bo mam leżeć a tu przyjdzie mi dwa dni pod rząd udać się w podróż po 30 i 50km. Troszkę mnie to martwi no nie ukrywam, że z jednej wypłaty nie wydolimy 200zł za wizyty plus paliwo no i jeszcze 24.10 mamy wesele i mój M pójdzie na nie na pewno tylko pewnie sam ale kasę trzeba dać. Myślałam żeby odwołać lub przełożyć tą wizytę u swojego gina i jak mi podpasuje ten nowy to bym sobie go zamieniła. Nie ukrywam że wolałabym rodzić w Bełchatowie bo podobno oddział noworodkowy jest odnowiony no i ten lekarz podobno jest super.
Kochana no to może idź do tego co koleżanka poleca,a tym bardziej że jest z Bełchatowa,a tam chcesz rodzić.A co na Twój M ??

Wiesz Madziu jakiś taki niepokój mam w sobie bo teraz właśnie jest ten czas kiedy w poprzednich ciążach zaczynało się coś psuć. Tak bardzo bym chciała zobaczyć czy wszystko jest w porządku.

No właśnie mogłam się wcześniej zapisać. Może dałoby się zapisać do kogoś innego wcześniej. Muszę to z M przedyskutować. No niby plamień nie mam a wydaje mi się, że jakby coś było nie tak to objawiałoby się to właśnie tak.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry