Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmm no może być chłodno,ja akurat miałam mały brzuszek i listopad,grudzień,styczeń mieściłam sie w spodnie te co miałamA propo ubrań to moja Szwagierka radzi mi kupić zamiast spodni z pasem leginsy z pasem bo to podobno lepiej wyląda. Nie wiem tylko czy na zimę to bęzie w nich ciepło?
To tak,ja chodziłam u nas po sklepach ciążowych,ale strasznie drogie tu spodnie.Chyba Ci już pisałam że kupiłam sobie spodnie dresowe z takim pasem szerokim,fajne bo brzuszka nie obciskały bo są wiązaneNo ja póki co się mieszczę ale chyba nie długo bo już w najluźniejszych spodniach nie zapinam guzika. Zobaczę jak się już nie będę mieściła. Wiesz nie zakładam biegać całą zimę po dworzu ale muszę mieć coś na wyjście.
Co do kasy to rozumiem,ten miesiąc dla nas troche ciężki bo chrzciny i ubranko dla małego i sobie musiałam coś kupić.Ja macierzyńskie mam do stycznia i sie już troche obawiam jak to będzie dalej,ale mój mąż chce wziąść dodatkowe firmy żebym siedziała jak najdłużej z małym w domuu mnie brzuszek z dnia na dzien wiekszy do spodni nie wchodze musze cos wymyslic,bo na razie u mnie krucho z kasa,a gdzie tam koniec miesiacawogole ten miesiac taki jakis dziwny ale i lekarz dwa razy w miesiacu z powodu tych boli brzucha potem duphaston ktory jest drogi,a mialam dwie paczki,ach ale oby dzidzia byla zdrowa,a my jakos przyciagniemy pasa,przepraszam,ze marudze ale tak o kasie to nie bardzo mam sie komu wygadac,dobrze,ze mam rodzicow to nam pomogli w ty miesiacu bo tak to nie wiem
![]()
Co do kasy to rozumiem,ten miesiąc dla nas troche ciężki bo chrzciny i ubranko dla małego i sobie musiałam coś kupić.Ja macierzyńskie mam do stycznia i sie już troche obawiam jak to będzie dalej,ale mój mąż chce wziąść dodatkowe firmy żebym siedziała jak najdłużej z małym w domu
Kasiu z wychowawczym jest tak,że jeśli przekracza 504 zł na osobe to nie dostajesz nicNo Madziu faktycznie nie ciekawie z tym maciezyńskim. Ja mam o tyle lepiej, że mój M pracuje w domu tak więc moglibyśmy sobie pozwolić na to żebym poszła po macierzyńskiem do pracy?
Madziu a jak to z wychowawczym? Nie jest płatne?