• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki:-)
Lece na

Załączniki

• kawka.gif
    kawka.gif
    2,6 KB · Wyświetleń: 350
Dzieki- nie chce sie nakrecac- ale co tam nadzieja umiera ostatnia.

Jak sie nie uda to w przyszlym cyklu co 2 dni- czy nam sie to podoba czy nie :-D
Dobre podejście:tak: Tak trzymac Kochana:tak::-)
Wypisałam sobie co kupić synkowi i zabrać mi i Alankowi do szpitala:-)co teraz tylko robić zakupy i powoli myśleć o pakowaniu:tak:ustaliłam z M że ze wszystkim się chcemy wyrobić do konca listopada bo grudzien to już czas na pakowanie torby i myślenie o zakupach na świeta prezenty itp.co też nie będzie tyle kasy aby jeszcze wyprawke kupowac(a i też trzeba być gotowym bo jak widac różnie się dzieje co wole mieć wszystko zapięte na ostatni guzik):tak:hmm i tak patrze że troche tego wyszło:eek:kurcze ja jestem taka że najchetnie wszystko bym wzieła do szpitala i tak jak przy pierwszym porodzie wziełam za dużo wszystkiego że upomniono mnie że za dużo "pakunków" mam wzięte:confused2:i teraz widze że znowu się tego uzbierze:rofl2:ale tym razem postaram się to zmieścić w jedna dużą torbe:tak::cool2:
A tak wg ciesze się bo do wizyty tuż tuz:-)już dzisiaj jest wtorek co do poniedziałku dużo niezostało
Ja Cie kręcę:-) Superowo, że już listę masz:tak: Ja tez juz bym chciała wiedziec kto pod moim serduszkiem mieszka. Wtedy zakupki pełną parą bo później to święta i znów wydatki na prezenty i wyjazdy do rodziny. Ja to kompletnie jestem zielona ile czego mam brac do szpitala dla dzidzi i siebie:zawstydzona/y: Wogole nie wiem ile czego kupowac maleńkiemu czlowieczkowi. Np. kocyk to jeden? Eh.. normalnie zglupiałam.. a jakieś rajstopki tyci tyci to sa? Bo ja nie wiem nawet jak powinno się dziecko ubierac:zawstydzona/y: Co na co.. body, jakieś dresiki czy coś..:zawstydzona/y:ile warstw itp:zawstydzona/y:

ja tez nie bardzo. Jestem domatorką
My z M tez domatorzy:tak::-) Jedyne imprezki to takie posiedziawki w domku jak znajomi przyjdą:tak::-) Ale ostatnio jak poszliśmy z kumplem M do naszej koleżanki i mój M tak przesadzil, że normalnie pierwszy raz go w takim stanie widziałam:-D Smiał się caly czas i mówi, że nie pamieta jak do domu go prowadziłam:-DBiedactwo.. a potem prawie całą noc nad kibelkiem.. powiedział, że nigdy wiecej:-) Pierwszy raz mu sie tak zdarzylo i teraz ma takiego wstreta, że nie wiem:-D Jemu to 2 piwka wystarczą i więcej nie musi;-)

W makro,ma 3 zmianową prace
Ja kiedyś pracowałam na 3 zmiany w takim zakładzie gdzie produkują obudowy do telewizorów:tak: Straszne to było, człowiek wracał po nocce odsypial a nastepnego dnia szedł na 14 do pracy.. eh.. dobrze, ze to juz za mną, troszke odpocznę od takiej harówki.
Ja bym chciała w swoim zawodzie pracowac jak maleństwo do przedszkola pójdzie:tak:

HEJKA:-)
Dopiero teraz zagladam bo od rana do 13.30 nie było prądu:wściekła/y:i jak włączyli to zabrałam się za sprzatanko gotowanko i teraz luzik jest i wkońcu czas na BB:-)

Cześć dziewczyny. Ja już po wizycie ale nie wiem czy mam się cieszyć bo wg badania USG ciąża ma 6 tygodni. Oprócz pęcherzyka który od ostatniej wizyty 3 tygodnie temu powiększył się 2-krotnie z rozmiaru 7mm do 20mm ale nadal nic nie było widać i nie było akcji serca. Wprawdzie nie mam pewności kiedy była owulka ale tak do 10 września coś z mężem działaliśmy a potem to nie pamiętam więc może jest dobrze ale jakoś tak nie jestem przekonana. Kazał mi ten lekarz przyjechać za 2 tyg. Powiem Wam, że jak mi powiedział, że dla niego ciąża nie wygląda na te 8 tyg 5 dni to się już zdąrzyłam popłakać. Niby mnie pocieszył ale jakoś nie mam humoru. Mam złe przeczucia że za 2 tyg nadal nie bede nic widzac a wtedy to znaczy ze znów dupa blada.

ty mi się tu niestresuj:-)wszystko jest dobrze i bedzie widocznie później do owulki doszło i fasolka młodsza tak więc poczekaj te 2 tyg.i zobaczysz serduszko:tak:

Zrobić zrobię je bo trzeba ale już w innym labolatorium bo nie chcę czekać tak długo na wyniki.

ja tez miałam te badania wypisane ale ja na HIV nie robiłam ;-)a zapisał bo ogólnie takie badania się robi w ciąży to zapisuja ale jak to gin mi powiedział to sa dodatkowe badania czyli tokso cytomegalia i HIV i to zależy ode mnie czy je zrobie czy nie co ja zrobiłam ale jak pisałam oprócz HIV bo wiem że niepotrzebne mi to badanie:tak:

Ja Cie kręcę:-) Superowo, że już listę masz:tak: Ja tez juz bym chciała wiedziec kto pod moim serduszkiem mieszka. Wtedy zakupki pełną parą bo później to święta i znów wydatki na prezenty i wyjazdy do rodziny. Ja to kompletnie jestem zielona ile czego mam brac do szpitala dla dzidzi i siebie:zawstydzona/y: Wogole nie wiem ile czego kupowac maleńkiemu czlowieczkowi. Np. kocyk to jeden? Eh.. normalnie zglupiałam.. a jakieś rajstopki tyci tyci to sa? Bo ja nie wiem nawet jak powinno się dziecko ubierac:zawstydzona/y: Co na co.. body, jakieś dresiki czy coś..:zawstydzona/y:ile warstw itp:zawstydzona/y:

oj tak ciesze się że mam już wszystko wypisane co wiem ile co i jak:tak:a ty się nie martw jeśli chodzi o ciuszki to i nawet majteczki znajdziesz dla dzidzi maleńkie rajstopki także wszystkie ciuszki znajdziesz w małych rozmiarach:tak:a co do ubioru to wiem że na innym wątku podano ci link co warto przecvzytać i tak szczerze sama bedziesz wiedziała wejdzie ci w krew;-)ps.sama się nie moge doczekać kiedy poznasz płec:-p

reklama
Cześć dziewczynki! Dziś jestem troszkę spokojniejsza ale w nocy co się przebudziłam to cały czas tłukła mi się po głowie jedna myśl: "Czy jest dobrze?" Strasznie jest takie czekanie. Powiem szczerze, że dziś mnie troszkę brzuszek boli. Mam nadzieję, że nie od tego wczorajszego stresiku. Jak czytam książki to jakoś o tym nie myślę, ale tak ciężko jest o tym nie myśleć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry