Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witajcie dziewczyny:-d
bardzo proszę o trzymanie dziś kciuków tak po 18, bo mamy usg połówkowe i może sóweczka w końcu ujawni co tam kryje między nóżkamioczywiście jeśli nie wrócimy bardzo późno to jeszcze dziś się pochwalę:-d
buziaczki dla was słoneczka:-)
Trzymam kciukiWitajcie dziewczyny
Bardzo proszę o trzymanie dziś kciuków tak po 18, bo mamy USG połówkowe i może Sóweczka w końcu ujawni co tam kryje między nóżkamioczywiście jeśli nie wrócimy bardzo późno to jeszcze dziś się pochwalę
Buziaczki dla Was Słoneczka:-)

Kasiu to dobrze,że pęcherzyk sie powiększył.Myśl pozytywnie,wszystko na pewno jest i będzie dobrzeCześć dziewczyny. Ja już po wizycie ale nie wiem czy mam się cieszyć bo wg badania USG ciąża ma 6 tygodni. Oprócz pęcherzyka który od ostatniej wizyty 3 tygodnie temu powiększył się 2-krotnie z rozmiaru 7mm do 20mm ale nadal nic nie było widać i nie było akcji serca. Wprawdzie nie mam pewności kiedy była owulka ale tak do 10 września coś z mężem działaliśmy a potem to nie pamiętam więc może jest dobrze ale jakoś tak nie jestem przekonana. Kazał mi ten lekarz przyjechać za 2 tyg. Powiem Wam, że jak mi powiedział, że dla niego ciąża nie wygląda na te 8 tyg 5 dni to się już zdąrzyłam popłakać. Niby mnie pocieszył ale jakoś nie mam humoru. Mam złe przeczucia że za 2 tyg nadal nie bede nic widzac a wtedy to znaczy ze znów dupa blada.

A widzisz więc jest tak jak mówiłDziękuję Ci kochana może na prawdę będzie dobrze bo odebrałam wyniki betki i z nich też wynika, że jest 5-6 tydzień.