• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie dziewczyny:-D

Bardzo proszę o trzymanie dziś kciuków tak po 18, bo mamy USG połówkowe i może Sóweczka w końcu ujawni co tam kryje między nóżkami:-p oczywiście jeśli nie wrócimy bardzo późno to jeszcze dziś się pochwalę:-D

Buziaczki dla Was Słoneczka:-)

reklama
Cześć dziewczyny. Ja już po wizycie ale nie wiem czy mam się cieszyć bo wg badania USG ciąża ma 6 tygodni. Oprócz pęcherzyka który od ostatniej wizyty 3 tygodnie temu powiększył się 2-krotnie z rozmiaru 7mm do 20mm ale nadal nic nie było widać i nie było akcji serca. Wprawdzie nie mam pewności kiedy była owulka ale tak do 10 września coś z mężem działaliśmy a potem to nie pamiętam więc może jest dobrze ale jakoś tak nie jestem przekonana. Kazał mi ten lekarz przyjechać za 2 tyg. Powiem Wam, że jak mi powiedział, że dla niego ciąża nie wygląda na te 8 tyg 5 dni to się już zdąrzyłam popłakać. Niby mnie pocieszył ale jakoś nie mam humoru. Mam złe przeczucia że za 2 tyg nadal nie bede nic widzac a wtedy to znaczy ze znów dupa blada.

Kroczku kochany, nie myśl pesymistycznie, teraz musi być dobrze :tak:

Na pewno za dwa tygodnie zobaczysz serce bijące jak dzwon i to będzie piękny dzień i będziesz płakać ale ze szczęścia :rofl2:

Musisz być silna! Dla fasolki! :tak:

Cześć dziewczyny. Ja już po wizycie ale nie wiem czy mam się cieszyć bo wg badania USG ciąża ma 6 tygodni. Oprócz pęcherzyka który od ostatniej wizyty 3 tygodnie temu powiększył się 2-krotnie z rozmiaru 7mm do 20mm ale nadal nic nie było widać i nie było akcji serca. Wprawdzie nie mam pewności kiedy była owulka ale tak do 10 września coś z mężem działaliśmy a potem to nie pamiętam więc może jest dobrze ale jakoś tak nie jestem przekonana. Kazał mi ten lekarz przyjechać za 2 tyg. Powiem Wam, że jak mi powiedział, że dla niego ciąża nie wygląda na te 8 tyg 5 dni to się już zdąrzyłam popłakać. Niby mnie pocieszył ale jakoś nie mam humoru. Mam złe przeczucia że za 2 tyg nadal nie bede nic widzac a wtedy to znaczy ze znów dupa blada.
Kasiu to dobrze,że pęcherzyk sie powiększył.Myśl pozytywnie,wszystko na pewno jest i będzie dobrze
Nie myśl,że będzie źle,za dwa tygodnie na pewno zobaczysz serduszko

Powiem wam , że lekarz jest na prawdę w porządku. Wszystko mi wyjaśnił, odpowiedział na wszystkie pytania i w ogóle był sympatyczny. Nawet powiedział co jeść, jak dbać o siebie żeby było dobrze. Gabinet prowadzi w domu i ładnie tam ma ale miał stare USG i nie za bardzo na nim cokolwiek widać więc możliwe, że nie widział kilkumilimetrowej fasolki.

witam!!! :-)

Olka no to 3mam kciuki abyś była w ciąży!:tak:
Mama sówka i jak tam płeć dzidzi? ciekawa jestem:) chociaż najważniejsze aby zdrowo się rozwijało:happy:
kroczek ajj... nie dziwie się że ci smutno.. no ale nie masz co się nakręcać na złe bo wcale tak być nie musi i wierzę że bedzie wszystko okej już za 2tyg bedziesz słyszała serduszko mam nadzieje, tulę mocno 3maj się

Pozdrawiam dziewczyny!;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry