• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki! To miło, że trzymacie za mnie kciuki! I chciałabym, żeby się wasze przeczucia spełniły. Zresztą ja też mam dobre przeczucia. Dziś troszkę się zagalopowałam z chodzeniem po domu i troszkę brzuszek mnie boli tak więc wpadłam, żeby się przywitać. Strasznie nie mogę doczekać się jutrzejszej wizyty. Niestety mam ją dopiero na 17:45 więc cały dzień przede mną. Idę się położyć.

Cześć dziewczynki! To miło, że trzymacie za mnie kciuki! I chciałabym, żeby się wasze przeczucia spełniły. Zresztą ja też mam dobre przeczucia. Dziś troszkę się zagalopowałam z chodzeniem po domu i troszkę brzuszek mnie boli tak więc wpadłam, żeby się przywitać. Strasznie nie mogę doczekać się jutrzejszej wizyty. Niestety mam ją dopiero na 17:45 więc cały dzień przede mną. Idę się położyć.
Leż leż kochana,nie szalej tam w domu

Juz leze. A co tam u Ciebie Madziu?
U mnie ok. Mąż niedawno wstał bo po nocce i znowu na nocke:confused2:
Mały zasypia w bujaczku. A ja siedze.Jakoś sie stresuje niedzielą,no ale taka już jestem,niestety:sorry:
W środe ide do fryzjera,musze jeszcze po świece i koszuleczke.Koniec tygodnia będzie zaganiany,tylko że mój T ma nocki do czwartku i za bardzo nie ma jak jechać gdziekolwiek bo wiesz musi sie wyspać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry