• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
o wszystkim rodzinie o sprawach domowych i przez to się dołuje a czemu sama nie wiem tak jakoś samo mi tak te myśli nachodzą i byle co mnie marti:sorry:niekiedy też niewychodzi tak jak bym tego chciała i to już mnie smuci:sorry:
Rozumiem Cie doskonale bo też tak mam,myśle o wszystkim i o wszystkich.Ale pomyśl o sobie kochana:tak: A to że Ci coś nie wychodzi tak jakbyś chciała,no to niestety tak już jest
Ja mam wyrzuty do siebie,że to moja wina że mam mniej pokarmu bo sie denerwuje.Staram sie jak moge nie denerwować,ale ja mieszkam z teściami i szwagierką i mi to czasem nie wychodzi:confused2:

juz jestem:) wizyta ok z dzidzia wszystko w porzadku,rozwija sie prawidlowo,ciesze sie bardzo,dziekujemy wam za trzymanie kciukow;)!!!
a co do przeroznych mysli ja tez tak mam,niestety nie zawsze wychodzi tak jak chcemy tym bardziej jak sie mieszka z tesciami,czy tam obojetnie z kim i kazdy ma duzo do powiedzenia!,a czasami te rady sa calkiem bez sensu

juz jestem:) wizyta ok z dzidzia wszystko w porzadku,rozwija sie prawidlowo,ciesze sie bardzo,dziekujemy wam za trzymanie kciukow;)!!!
a co do przeroznych mysli ja tez tak mam,niestety nie zawsze wychodzi tak jak chcemy tym bardziej jak sie mieszka z tesciami,czy tam obojetnie z kim i kazdy ma duzo do powiedzenia!,a czasami te rady sa calkiem bez sensu
Justyś to super,że u lekarza ok i że z dzidziunią wszystko w porządku:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry