Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witam dziewczynki. Mój M był dzisiaj u moich rodziców i przywiózł mi same pyszności do jedzenia. Zaczynam coraz więcej jeść i nawet słodycze mi podchodzą. Justyś trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Ja mam wizytę pojutrze o 18.00. Też nie mogę doczekać.
Nie myśl nie myśl,dzisiaj sie wszystkiego dowiesz.Będzie wszystko dobrzeCzescdam znac od razu mam nadzieje,ze bedzie ok,bo od paru dni dziwne mysli mnie nachodza,ach musze sie wziasc za balagan i za pranko,a glowa mi peka
![]()

o 3 się obudziłam znowu 100 myśli do głowy i spać już nie mogłam do tego znowu lekki ból głowy i mam tak co noc praktycznie sama nie wiem czym to spowodowane jest
synek non topa w nocy się wiercił co byłam z tego zadowolona hehe chociaz niepowiem że niedało też to zasnąć
no i tak wstałam z humorkiem do doopy
Czesc dziewczynki,nie odzywalam sie,bo nie bylam w stanie najpierw problemy z netem,a pozniej,masakra,grypa mnie jakas dopadla choc wylezalam sie dzisiaj i troche mi lepiej,jedynie z czego jestem zadowolona to to,ze nie mialam wysokiej goraczki,ach jeszcze stres przed wizyta,moglo by byc juz jutro po poludnie![]()

Patrysiu,a co ty tam tak myśliszWITAM:-)
Ja ogólnie coś humorku nie mamo 3 się obudziłam znowu 100 myśli do głowy i spać już nie mogłam do tego znowu lekki ból głowy i mam tak co noc praktycznie sama nie wiem czym to spowodowane jest
synek non topa w nocy się wiercił co byłam z tego zadowolona hehe chociaz niepowiem że niedało też to zasnąć
no i tak wstałam z humorkiem do doopy
zdrówka zycze i kciuki za wizyte![]()