• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam dziewczynki. Mój M był dzisiaj u moich rodziców i przywiózł mi same pyszności do jedzenia. Zaczynam coraz więcej jeść i nawet słodycze mi podchodzą. Justyś trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Ja mam wizytę pojutrze o 18.00. Też nie mogę doczekać.

reklama
Dziękuje dziewczyny za odpowiedz. Jak jutro bedzie tak samo dzwonie do Gin. Nie nie mierze temp.i to chyba mój błąd:no:

Pozdrawiam i całuje Was dziewczyny. Trzymam za wszystkie kciuki!!!!!!!!!!!!!!

WITAM:-)
Ja ogólnie coś humorku nie mam:sorry:o 3 się obudziłam znowu 100 myśli do głowy i spać już nie mogłam do tego znowu lekki ból głowy i mam tak co noc praktycznie sama nie wiem czym to spowodowane jest:confused2:synek non topa w nocy się wiercił co byłam z tego zadowolona hehe chociaz niepowiem że niedało też to zasnąć:rofl2:no i tak wstałam z humorkiem do doopy:sorry:

Czesc dziewczynki,nie odzywalam sie,bo nie bylam w stanie najpierw problemy z netem,a pozniej,masakra,grypa mnie jakas dopadla choc wylezalam sie dzisiaj i troche mi lepiej,jedynie z czego jestem zadowolona to to,ze nie mialam wysokiej goraczki,ach jeszcze stres przed wizyta,moglo by byc juz jutro po poludnie:)

zdrówka zycze i kciuki za wizyte:tak:

reklama
WITAM:-)
Ja ogólnie coś humorku nie mam:sorry:o 3 się obudziłam znowu 100 myśli do głowy i spać już nie mogłam do tego znowu lekki ból głowy i mam tak co noc praktycznie sama nie wiem czym to spowodowane jest:confused2:synek non topa w nocy się wiercił co byłam z tego zadowolona hehe chociaz niepowiem że niedało też to zasnąć:rofl2:no i tak wstałam z humorkiem do doopy:sorry:

zdrówka zycze i kciuki za wizyte:tak:
Patrysiu,a co ty tam tak myślisz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry