Madziaas
Już jesteś:)
Noooo,fajnie wygląda:-)Ale Ula zrobiła wejście!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Noooo,fajnie wygląda:-)Ale Ula zrobiła wejście!

zdrówka dla M

Dziękuje PatrysiuHEJKA:-)
Już dzisiaj mam lepszy humorek
MADZIAS szykuja się chrzcinki :-)bedzie wszystko dobrze stresik odkładamy na bok i się cieszymyzdrówka dla M
KROCZEK kciuki za dzisiejsza wizyte
JUSTYŚ to super że z dzidzią wszystko dobrze co teraz ze spokojem czekamy na kolejna wizyte i może już płeć bedziesz znała:-)

Witajcie dziewczynki
Melduje sie ze ten tydzien jest decydujacy- czekam na @- oby nie przyszla. Dam znac co i jak czekam do konca tygodnia- jak nie przyjdzie to zrobie testa
Buzki
:-)Trzymam kciuki!!:-)

Trzymam kciuki kochanaWitajcie dziewczynki
Melduje sie ze ten tydzien jest decydujacy- czekam na @- oby nie przyszla. Dam znac co i jak czekam do konca tygodnia- jak nie przyjdzie to zrobie testa
Buzki
Witajcie dziewczynki
Buzki
ps.i tak jak piszesz nadzieja umiera ostatnia 
ustaliłam z M że ze wszystkim się chcemy wyrobić do konca listopada bo grudzien to już czas na pakowanie torby i myślenie o zakupach na świeta prezenty itp.co też nie będzie tyle kasy aby jeszcze wyprawke kupowac(a i też trzeba być gotowym bo jak widac różnie się dzieje co wole mieć wszystko zapięte na ostatni guzik)
hmm i tak patrze że troche tego wyszło
kurcze ja jestem taka że najchetnie wszystko bym wzieła do szpitala i tak jak przy pierwszym porodzie wziełam za dużo wszystkiego że upomniono mnie że za dużo "pakunków" mam wzięte
i teraz widze że znowu się tego uzbierze
ale tym razem postaram się to zmieścić w jedna dużą torbe